
Θέλεις 40” Samsung τηλεόραση 3D. Εχεις δώρο έως 99€! Πρόλαβε την προσφορά στο Public.gr
Την τρίτη θέση κατέλαβε η γυναικεία ομάδα υδατοσφαίρισης της Βουλιαγμένης στο φάιναλ φορ του Τσάμπιονς Καπ, το οποίο διεξάγεται στο Έγκερ της Ουγγαρίας.
Η ομάδα του Κώστα Δήμου νίκησε 13-10 την «οικοδέσποινα» Έγκερ στον «μικρό τελικό» του φάιναλ φορ και ανέβηκε στο τρίτο σκαλί του βάθρου. Τον ΝΟΒ οδήγησε στην επιτυχία η Αντιγόνη Ρουμπέση, που πέτυχε έξι γκολ, συμπεριλαμβανομένων των τριών στις αρχές της τέταρτης περιόδου, με τα οποία το 8-8 έγινε 11-8. Υπενθυμίζεται ότι τον τίτλο της πρωταθλήτριας Ευρώπης διεκδικούν απόψε (19:00) η ισπανική Σαμπαντέλ και η ρωσική Κίνεφ Κίρισι.
Τα οκτάλεπτα: 6-4, 1-3, 1-1, 5-2.
Η Έγκερ «άνοιξε το σκορ» με την Αντάλ, αλλά η Βουλιαγμένη είχε τις λύσεις και κατάφερε να πάρει προβάδισμα δύο τερμάτων (6-4) στη λήξη του πρώτου οκταλέπτου, στο οποίο η Ρουμπέση πέτυχε τρία γκολ και άλλα δύο η Τσουκαλά. Η ουγγρική ομάδα ισοφάρισε 7-7 στο ημίχρονο, χάρη σε δύο γκολ της Αντάλ και ένα της Κέστελι, την ώρα που η Λιόση πέτυχε το μοναδικό γκολ του ΝΟΒ στο δεύτερο οκτάλεπτο.
Οι δύο ομάδες ήταν ισόπαλες (8-8) και μετά τη λήξη της τρίτης περιόδου, καθώς η Κέστελι ισοφάρισε το γκολ που είχε πετύχει η Ασημάκη. Στις αρχές του τετάρτου οκταλέπτου, ωστόσο, η -αρχηγός του ΝΟΒ- Ρουμπέση πέτυχε τρία «αναπάντητα» γκολ και έφερε τη Βουλιαγμένη στο +3 (11-8), εξέλιξη που έγειρε την πλάστιγγα υπέρ της ελληνικής ομάδας.
ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ: Ρουμπέση 6, Ασημάκη 4, Τσουκαλά 2, Λιόση.
ΕΓΚΕΡ: Αντάλ 5, Κέστελι 5.
























