Καιρός σήμερα και πρόγνωση καιρού για κάθε περιοχή

vouladtd 2

Ολοκληρώθηκε με τις απονομές και την τελετή λήξης το 29ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Νεανίδων που πραγματοποιήθηκε στην Κοζάνη με την ομάδα του Πρωτέα Βούλας να κατακτά και φέτος τον τίτλο αήττητη.

Στην καλύτερη πεντάδα του 29ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Νεανίδων μπήκαν η Χριστίνα Κίτσιου και η Μαριέλλα Φασούλα από την ομάδα του Πρωτέα.

Σύμφωνα με το 3vita.gr, πρώτη σκόρερ της διοργάνωσης αναδείχθηκε η Γεωργία Σταμάτη του Αθηναϊκού με 101 πόντους. Την απονομή έκανε ο πρόεδρος της ΕΚΑΣΔΥΜ, Λάζαρος Σαββίδης.

Οι προπονητές ανέδειξαν την Ελεάννα Χριστινάκη του Αθηναϊκού ως πολυτιμότερη παίκτρια των αγώνων. Το έπαθλο για την παίκτρια παρέλαβε ο υπεύθυνος τμημάτων υποδομής γυναικείου μπάσκετ του συλλόγου, Μανώλης Τσαγκαράκης, από το μέλος του ΔΣ της ΕΟΚ και πρόεδρο της ΕΚΑΣΘ, Σάββα Λόρτο. Στην καλύτερη πεντάδα εκτός από την προαναφερόμενη συμμετείχαν οι Τζένιφερ Μπότση (Αρκάδι Ρεθύμνου), Ιβάνα Ράτζα (ΠΑΟΚ), Χριστίνα Κίτσιου και Μαριέλα Φασούλα (Πρωτέας Βούλας). Τα βραβεία έδωσε το μέλος του ΔΣ της ΕΟΚ Γιάννης Αλεξόπουλος.

Στον πρωταθλητή Πρωτέα Βούλας τα μετάλλια και το κύπελλο απένειμαν ο περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Θόδωρος Καρυπίδης και πρόεδρος της ΕΟΚ Γιώργος Βασιλακόπουλος.

vouladtd 1

vouladtd 3

11203062 809064535814499 2693749825928569843 n-604x345

Περιφέρεια

Αυτοδιοίκηση

Αθλητικά

Πολιτισμός

Παραπολιτικα

Τετράποδες Ιστορίες

Καιρός

notioanatolika.gr