Καιρός σήμερα και πρόγνωση καιρού για κάθε περιοχή

proteas-arkadi

Με το... δεξί μπήκε στην τελική φάση του 28ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος Νεανίδων, που διεξάγεται στην Πτολεμαΐδα, ο Πρωτέας Βούλας, καθώς επικράτησε με 63-49 του μαχητικού ΟΚΑ Αρκάδι Ρεθύμνου.

Ο Πρωτέας μπήκε από την αρχή δυνατά στο παιχνίδι και κατάφερε να κλείσει το ημίχρονο μπροστά με 35-28, διαφορά που διατήρησε και αύξησε στο δεύτερο ημίχρονο όπου αμυντικά έκλεισε περισσότερο, φτάνοντας στη νίκη με 63-49.

Χαρακτηριστικό του παιχνιδιού ο πλουραλισμός στην επίθεση, καθώς τέσσερις παίκτριες του συλλόγου της ανατολικής Αττικής, σημείωσαν διψήφιο αριθμό πόντων με τη Χριστίνα Κίτσιου να σημειώνει 19 και να την ακολουθούν με 12 οι Φασούλα, Παυλοπούλου, Σιδηροπούλου.

Επόμενη αναμέτρηση για τις Νεάνιδες του Πρωτά, την Πέμπτη (24 Απριλίου, 18.00) με αντίπαλο την Άμιλλα 2000.

Δεκάλεπτα:. 18-21, 28-35, 41-49, 49-63.

ΑΡΚΑΔΙ (Πλευράκης): Μπότσι 16, Σταγάκη, Αγαθάγγελου 5(1), Ζουμπεράκη 7, Σταθοπούλου, Σαλιάϊ, Μούκα, Λίτσι, Δημήτρη 5(1), Λελεδάκη, Μίχου 14, Στεφάνου.

ΠΡΩΤΕΑΣ ΒΟΥΛΑΣ (Τασιόπουλος): Σιδηροπούλου 12(1), Μιχαλοπούλου, Κίτσιου 19, Φωκιανού, Παυλοπούλου 12, Μπιτζανάκη Ε. 2, Μεϊμάρογλου, Δημέλη 4, Αμπντέλ, Φασούλα 12, Βασιλειάδη 2, Μπιτζανάκη Ρ.

Αυτοδιοίκηση

Αθλητικά

Πολιτισμός

Παραπολιτικα

Τετράποδες Ιστορίες

Καιρός

notioanatolika.gr