
Περισσότεροι από οκτακόσιοι... πιστοί του ποδοσφαίρου και του Coca Cola Cup πλημμύρισαν τα γήπεδα του Fous De Foot στη Βάρη και πήραν μέρος στους αγώνες της διοργάνωσης 5Χ5, που προσφέρει εξαιρετικά δώρα στους νικητές.
Η ζέστη και η υψηλή θερμοκρασία (32 βαθμοί), δεν πτόησε σε καμία στιγμή τους νεαρούς ποδοσφαιριστές, οι οποίοι έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό στις αναμετρήσεις. Χωρισμένοι σε 112 ομάδες και σε τρεις ηλικιακές κατηγορίες (14-15 ετών, 16-17 ετών και 18-19 ετών), οι παίκτες έπαιξαν, διασκέδασαν, ένιωσαν τις χαρές που προσφέρει ο αθλητισμός και παράλληλα αναζήτησαν τη διάκριση.
Μέσα από το τουρνουά αναδείχθηκαν οι καλύτερες ομάδες μίνι ποδοσφαίρου στην Ελλάδα, οι οποίες το Σαββατοκύριακο θα αναμετρηθούν στην τελική φάση, που θα διεξαχθεί στις εγκαταστάσεις της Ελληνογερμανικής Αγωγής στην Παλλήνη.
























