Οι καθιερωμένοι αγώνες στίβου στη μνήμη του Γεωργίου Σαράντη Παπασιδέρη, θα πραγματοποιηθούν την Τρίτη 10 Ιουνίου στο Δημοτικό Στάδιο του Κορωπίου, το οποίο φέρει το όνομά του.
Ο δήμαρχος Κρωπίας Δημήτρης Κιούσης, το Δημοτικό Συμβούλιο και το ΝΠΔΔ «Σγφηττός» προσκαλούν τους πολίτες να παρακολουθήσουν τις αθλητικές εκδηλώσεις στη μνήμη του Κορωπιώτη Ολυμπιονίκη αθλητή στίβου, δωρητή και ευεργέτη του Δήμου.
Το πρόγραμμα περιλαμβάνει τα αγωνίσματα στίβου, δρόμου (50μ, 60μ, 100μ, 500μ, 600μ, 1000μ), άλμα σε μήκος, μπαλάκι, σφαίρα.
Στους αγώνες, που θα αρχίσουν στις 6, συμμετέχουν, μαθητές των δημοτικών σχολείων και γυμνασίων και λυκείων Κορωπίου καθώς και αθλητές του συλλόγου ΑΜΕΑ «Αγάπη και Ελπίδα».
Γενικό πρόγραμμα
α) Τελετή έναρξης (Παράταξη μαθητών Έπαρση σημαίας, Κήρυξη αγώνων, Υπόσχεση από εκπρόσωπο των παιδιών) 18:00 – 18:10
β) Αγωνιστικό μέρος 18:10 – 20:20
γ) Λήξη με υποστολή σημαίας 20:30
























