
Έκανε πάλι το θαύμα της η Έφη Θώδη και κυκλοφόρησε το νέο video clip της το οποίο χτυπάει… κόκκινο στο διαδίκτυο!
Τίτλος του τραγουδιού «Όπως λάχει εμείς οι βλάχοι», όμως τις εντυπώσεις κερδίζει η πορνοστάρ Αιμιλία Μπάρακ η οποία συμμετέχει… εκρηκτικά στο βίντεο.
Από την 1η Μαρτίου οπότε και αναρτήθηκε στο youtube μέχρι αυτή τη στιγμή το έχουν δει περισσότεροι από 280.000 άνθρωποι, κάτι που σημαίνει ότι ενδεχομένως να ξεπεράσει και τις 100.000 θεάσεις (views) την ημέρα.
Βέβαια κάποιοι χαρακτηρίζουν το βίντεο κλιπ κιτς και ως… επιτομή του trash όμως το φιλοθεάμον κοινό φαίνεται να έχει άλλη άποψη εάν κρίνει κανείς από το πόσοι το έχουν δει.
Τους στίχους έχει γράψει ο ράπερ TUS, ο κατά κόσμον 29χρονος Χρήστος Τούσης με καταγωγή από την Πάργα.
Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί τη νέα… ερμηνεία της Έφης Θώδη:
























