Καιρός σήμερα και πρόγνωση καιρού για κάθε περιοχή

levantis

Μέσω ανακοίνωσης που υπογράφει ο δήμαρχος Κωνσταντίνος Λεβαντής, η δημοτική αρχή Λαυρεωτικής ενημερώνει πως δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως η έγκριση της Πολεοδομικής Μελέτης για την Κερατέα.

Παράλληλα, τονίζεται πως μετά από αυτήν την εξέλιξη, ανοίγει ο δρόμος για την κατασκευή εγκαταστάσεων στα 300 στρέμματα κοινόχρηστου χώρου που θα αποκτήσει η Κερατέα.

Το περιεχόμενο της ανακοίνωσης έχει ως εξής: «Στο φύλλο 88 της Εφημερίδας της Κυβερνήσεως δημοσιεύτηκε στις 24 Μαρτίου 2014, το Προεδρικό Διάταγμα για την έγκριση της Πολεοδομικής Μελέτης για την επέκταση του Σχεδίου Πόλης Κερατέας σε 1200 στρέμματα, στις περιοχές Άγιος Αθανάσιος, Αμάχαιρη, Βαλμέσα, Γήπεδο, Πέτα.

Με τη δημοσίευση του Προεδρικού Διατάγματος, ξεκινά η Πράξη Εφαρμογής και μέχρι το Φθινόπωρο θα έχουν οριστικοποιηθεί όλες οι ιδιοκτησίες και η Κερατέα αποκτά 300 στρέμματα κοινόχρηστων χώρων, στους οποίους προβλέπεται η κατασκευή νέων εγκαταστάσεων Γυμνασίου-Λυκείου, Δημοτικού Σχολείου, Νηπιαγωγείου, χώρων αθλητικών δραστηριοτήτων και παιδικών χαρών».

Περιφέρεια

Αθλητικά

Παραπολιτικα

Τετράποδες Ιστορίες

Καιρός

notioanatolika.gr