
Το Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης, που ο Δήμος Παλλήνης έχει δημιουργήσει, διοργανώνει για ένατη φορά, διανομή προϊόντων «Χωρίς Μεσάζοντες».
Η δράση έχει προγραμματιστεί για το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου, επί της οδού Ιθάκης μπροστά από το δημαρχείο. Σε περίπτωση κακοκαιρίας, όμως, η παράδοση των προϊόντων θα γίνει το επόμενο Σάββατο 21 Δεκεμβρίου.
Από την Τετάρτη 27 Νοεμβρίου, έως και την Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου, οι πολίτες μπορούν να κάνουν τις παραγγελίες των προϊόντων που τους ενδιαφέρουν. Αυτό μπορεί να συμβεί είτε ηλεκτρονικά στη σελίδα που δημιούργησε ο Δήμος Παλλήνης (www.marketpallinis.gr), είτς στα δημοτικά καταστήματα και των τριών Δημοτικών Ενοτήτων του Δήμου Παλλήνης.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δουν τα προϊόντα και τις τιμές τους, εδώ.
Από τη δημοτική αρχή σημειώνεται ότι στα προϊόντα που διατίθενται, περιλαμβάνονται όλα τα πιστοποιητικά παραγωγής, συσκευασίας και προέλευσης σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία για κάθε προϊόν. Παράλληλα, οι παραγωγοί που έχουν επιλεγεί, υποχρεούνται την ημέρα της διανομής να αναρτούν σε ευκρινές σημείο τις τιμές των προϊόντων, τα πιστοποιητικά καθώς και το ειδικό φορολογικό καθεστώς (όπου απαιτείται).
Τέλος, το 2% των παραγγελιών θα διατίθεται στο Κοινωνικό Παντοπωλείο, μετά από συνεννόηση με τον Δήμο Παλλήνης (για προϊόντα, συσκευασίες κλπ.).
























