Καιρός σήμερα και πρόγνωση καιρού για κάθε περιοχή

kinigi aeras

Μπορεί η πρόεδρος του Ε' τμήματος του Συμβουλίου της Επικρατείας να εξέδωσε προσωρινή απόφαση με την οποία απαγορεύεται νη συνέχιση της κυνηγετικής περιόδου σε ολόκληρη την Επικράτεια, η οποία κανονικά λήγει στις 28 Φεβρουαρίου 2014, όμως τίθενται πολλά ερωτήματα για το κατά πόσον μια τέτοια απόφαση ισχύει ή όχι.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με πληροφορίες του notioanatolika.gr μέχρι το μεσημέρι της Τρίτης δεν είχε ακόμη κοινοποιηθεί η σχετική απόφαση στο υπουργείο Περιβάλλοντος – αφού εναντίον αυτού στράφηκαν οι ζωοφιλικές οργανώσεις – με αποτέλεσμα να μην ισχύει.

Αυτό βέβαια μπορεί να συμβεί ανά πάσα στιγμή. Όμως ο δικηγόρος Αθηνών Φαίδων Δημόπουλος καταθέτει τη δική του εμπεριστατωμένη και νομικά τεκμηριωμένη άποψη σχετικά με το κατά πόσον οι κυνηγοί πρέπει να βάλουν τα όπλα τους παρά πόδα.

Διαβάστε σχετικά: Απίστευτο: Απαγορεύτηκε το κυνήγι σε όλη τη χώρα!

Ακούστε με προσοχή τον κ. Δημόπουλο στο βίντεο του notioanatolika.gr που ακολουθεί:

Περιφέρεια

Αυτοδιοίκηση

Αθλητικά

Πολιτισμός

Παραπολιτικα

Υγεία Επιστήμη

Τετράποδες Ιστορίες

Καιρός

notioanatolika.gr