
Άγνωστες είναι, μέχρι στιγμής, οι αιτίες που οδήγησαν έναν 44χρονο άνδρα να βάλει τέρμα στη ζωή του μέσα στο σπίτι των γονιών του στην Κερατέα.
Η αποκάλυψη ήρθε από τα Τρίκαλα και το trikalanews.gr, αφού ο 44χρονος Γ. Π. ήταν τρικαλινός ο οποίος είχε επισκεφθεί τους γονείς του οι οποίοι έμεναν στην Κερατέα.
Καταγόταν από την ορεινή Αγρελιά Τρικάλων και βρέθηκε νεκρός μέσα σε μία λίμνη αίματος σε δωμάτιο του σπιτιού του από τους γονείς του.
Ο 44χρονος, την ώρα που απουσίαζαν οι ηλικιωμένοι γονείς του, πήρε την κυνηγετική καραμπίνα την όπλισε και αυτοπυροβολήθηκε δίνοντας με τον τραγικό αυτόν τρόπο τέλος στην ζωή του.
Το δραματικό αυτό περιστατικό έχει συγκλονίσει τους συγχωριανούς του αυτόχειρα και «βύθισε» στο πένθος την Αγρελιά Τρικάλων
























