Καιρός σήμερα και πρόγνωση καιρού για κάθε περιοχή

aerodromio-diethnis

Το καμπανάκι του κινδύνου για την επαρκή και ολοκληρωμένη αστυνόμευση του αεροδρομίου Ελευθέριος Βενιζέλος αλλά και την αντοχή των αστυνομικών που υπηρετούν εκεί, κρούει η ΑΝ.Α.Σ.Α.

 

Όπως σημειώνει ο Γιάννης Δημητρίου, αντιπρόσωπος ΠΟΑΣΥ και μέλος ΑΝΑΣΑ, «πραγματικά και χωρίς ίχνος υπερβολής η πλειοψηφία των συναδέλφων οι οποίοι υπηρετούν στο σύνολο των υπηρεσιών του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών βρίσκονται στα όρια τους.

Η μεγάλη αυξηση της επιβατικής κίνησης λόγω καλοκαιριου σε συνδυασμό με την ελλειψη προσωπικού έχει οδηγήσει τους συναδέλφους σε απόγνωση.

dimitriouΜέτρα τάξης, μεταγωγές, θερινές άδειες κ.ά., χειροτερεύουν ακόμη περισσότερο την κατάσταση.

Καλούμε τη διοίκηση της Δ.Α.Α.Α. όπως άμεσα μετά τη λήξη της θερινής περιόδου να πάρει τα ανάλογα και απαιτητά μέτρα και πρωτοβουλίες προκειμένου να επανέλθει η εργασιακή ηρεμία.

Κρούουμε τον κώδωνα του κινδύνου διότι πάντα ελλοχεύει ο «κίνδυνος» το εξειδικευμένο αστυνομικό προσωπικό να αναζητήσει την εργασιακή του τύχη σε άλλες υπηρεσίες εκτός αεροδρομίου και τότε θα είναι πολύ αργά.

Η ΑΝ.Α.Σ.Α. για άλλη μια φορά θα είναι παρούσα και αρωγός σε όποιον συνάδελφο νοιώθει ότι αδικείται».

 

Περιφέρεια

Αυτοδιοίκηση

Αθλητικά

Παραπολιτικα

Τετράποδες Ιστορίες

Καιρός

notioanatolika.gr