Ο Δήμος Κρωπίας ενημερώνει τους μελισσοκόμους, ότι συνεχίζονται οι δράσεις «Αντικατάσταση κυψελών» και «Οικονομική στήριξη της νομαδικής μελισσοκομίας» για το 2014.
Στη σχετική ανακοίνωση τονίζεται:
«Α. Για την υλοποίηση της δράσης «Αντικατάσταση Κυψελών», ενισχύεται η δαπάνη για την προμήθεια καινούργιων κυψελών αξίας μέχρι 30,00 ευρώ ανά κυψέλη ενώ μπορεί να αντικατασταθεί ποσοστό μέχρι και 10% των κατεχόμενων κυψελών ανά μελισσοκόμο.
Β. Για την υλοποίηση της δράσης «Οικονομική στήριξη της νομαδικής μελισσοκομίας», ενισχύεται η δαπάνη μετακίνησης των μελισσοσμηνών από τον συνήθη μόνιμο τόπο της μελισσοκομικής εκμετάλλευσης σε άλλον, κατά το χρονικό διάστημα από την 1η Σεπτεμβρίου 2013 έως και την 30η Ιουνίου 2014.
Όσοι μελισσοκόμοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στις παραπάνω δράσεις μπορούν να καταθέσουν τις αιτήσεις τους στο Μελισσοκομικό Κέντρο ΠΑΣΕΓΕΣ- ΑΤΤΙΚΗΣ μέχρι 27/6/2014.
Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο του Μελισσοκομικού Κέντρου ΠΑΣΕΓΕΣ 2107717296».
























