Καιρός σήμερα και πρόγνωση καιρού για κάθε περιοχή

klemmena ix spata

Το κρησφύγετο και την κρυψώνα συμμορίας που έκλεβε πολυτελή αυτοκίνητα από όλη την Αττική, ανακάλυψαν αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Μάλιστα σε επιχείρηση που πραγματοποίησαν το μεσημέρι του Σαββάτου συνέλαβαν δύο Έλληνες ηλικίας 31 και 34 ετών και έναν Αλβανό συνεργό τους ηλικίας 24 ετών ενώ αναζητούνται δύο ακόμη μέλη της σπείρας.

Όλα ξεκίνησαν από την ανεύρεση κλεμμένων αυτοκινήτων σε περιοχές της δυτικής Αττικής. Ερευνώντας μεθοδικά την υπόθεση οι αστυνομικοί κατέληξαν στον κρυψώνα των Σπάτων.

Οι συλληφθέντες και οι συνεργοί τους – που μέχρι στιγμής είχαν αποκομίσει οικονομικά οφέλη μισού εκατομμυρίου ευρώ - είχαν δημιουργήσει εδώ και ένα περίπου χρόνο μια συμμορία που έκλεβε πολυτελή αυτοκίνητα με σκοπό να τα πουλήσει σε ανυποψίαστους ενδιαφερόμενους.

Οι κακοποιοί εντόπιζαν σταθμευμένα πολυτελή αυτοκίνητα τα οποία παραβίαζαν και με τη χρήση ειδικού τεχνολογικού εξοπλισμού παράκαμψης των συστημάτων ασφαλείας, τα έβαζαν μπροστά και τα μετέφεραν σε διάφορες περιοχές της δυτικής Αττικής, προκειμένου να εξακριβώσουν αν φέρουν συσκευή γεωγραφικού εντοπισμού.

Στη συνέχεια και αφού βεβαιώνονταν ότι δεν εντοπίζονταν από τις αστυνομικές αρχές, τα μετέφεραν στον χώρο απόκρυψης στα Σπάτα.

Έτσι βρέθηκαν και κατασχέθηκαν επτά αυτοκίνητα, μεγάλος αριθμός εγγράφων οχημάτων, κλειδιά και εργαλεία, δύο πιστόλια κρότου και πλήθος φυσιγγίων.

Περιφέρεια

Αθλητικά

Παραπολιτικα

Τετράποδες Ιστορίες

Καιρός

notioanatolika.gr