
Εκατοντάδες καλλυντικά κάθε λογής από κραγιόν και μάσκαρες μέχρι αντιγηραντικές κρέμες πουλούσε ένας 68χρονος στην Κερατέα και σε πάγκο που είχε στήσει σε κεντρικό σημείο της πόλης.
Μάλιστα, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του notioanatolika.gr, έφεραν και διακριτικά των γνωστών εταιρειών Mac και Estee Lauder και θύματά του έπεφταν εύπιστες γυναίκες.
Μόνο που όπως αποδείχτηκε τα συγκεκριμένα καλλυντικά ήταν μαϊμού και ενδεχομένως να δημιουργούσαν σοβαρά προβλήματα σε όσες γυναίκες τα χρησιμοποιούσαν.
Ο έμπορος της επικίνδυνης… ομορφιάς συνελήφθη και τώρα θα λογοδοτήσει στη Δικαιοσύνη ενώ εφιστάται η προσοχή στις καταναλώτριες να μην αγοράζουν καλλυντικά από πλανόδιους αφού κανείς δεν μπορεί να εγγυηθεί την ποιότητά τους!
Αξίζει να σημειωθεί ότι στον πάγκο του συγκεκριμένου ανθρώπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν περισσότερα από 300 κραγιόν καθώς και πούδρες, αρώματα, μάσκαρες, ρουζ, λίπγκλος και κρέμες αντιγήρανσης σε μεγάλες ποσότητες.
























