Καιρός σήμερα και πρόγνωση καιρού για κάθε περιοχή

dliberas pallini

Πληθαίνουν οι επιθέσεις κατά ντιλιβεράδων στην ανατολική Αττική με τελευταίο κρούσμα αυτό της Παλλήνης, το βράδυ της Παρασκευής.

Σύμφωνα με πληροφορίες του notioanatolika.gr τρία άτομα έστησαν καρτέρι σε 23χρονο ντιλιβερά ο οποίος είχε πάει σε πολυκατοικία της οδού Κρήτης προκειμένου να παραδώσει μια παραγγελία και μόλις αυτός βγήκε στον δρόμο του επιτέθηκαν με ένα κλομπ.

Στην προσπάθειά του να προστατευθεί από τα χτυπήματα των θρασύτατων ληστών αυτοί βρήκαν την ευκαιρία να του αρπάξουν ένα τσαντάκι στο οποίο είχε εισπράξεις των παραδόσεων που έκανε και στην οποία βρίσκονταν 260 ευρώ.

Σύμφωνα με τη μαρτυρία του ντιλιβερά οι δράστες ήταν περίπου 25 ετών, φορούσαν τζιν, μαύρα μπουφάν και είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους ενώ μετά την επίθεση το έβαλαν στα πόδια προς άγνωστη κατεύθυνση.

Αυτοδιοίκηση

Αθλητικά

Πολιτισμός

Παραπολιτικα

Τετράποδες Ιστορίες

Καιρός

notioanatolika.gr