
Η Κοινότητα της Σχολής Μωραΐτη (μαθητές, απόφοιτοι, γονείς & καθηγητές) μαζί με 25 Κοινωφελείς Οργανώσεις αφιερώνουν την Κυριακή 15 Φεβρουαρίου 2015 στον άνθρωπο και τις ανθρώπινες αξίες, με στόχο την ανάδειξη του εθελοντισμού και της κοινωνικής προσφοράς.
Η εκδήλωση περιλαμβάνει παραστάσεις, βιωματικά εργαστήρια, εκθέσεις, ομιλίες, προβολές και παιχνίδια για μικρούς και μεγάλους, που έχουν δημιουργηθεί από τις παρακάτω κοινωφελείς οργανώσεις:
ActionAid Ελλάς, Πανελλήνιος Σύλλογος Προσαρμοσμένων Δραστηριοτήτων «ΑΛΜΑ», Δίκτυο για τα Δικαιώματα του Παιδιού, Δεσμός, ΕΛΕΠΑΠ, Ένα παιδί ένας κόσμος, GloVo, Hellenic Hope, Homestart, Ίδρυμα «Η Παιδική Στέγη», Κέντρο Ειδικών Ατόμων η «Χαρά», Μαζί για το Παιδί, MDA Ελλάς, Εργαστήρι Ειδικής Αγωγής «Μαργαρίτα», Μέριμνα, Μπορούμε, Ψυχογηριατρική Εταιρεία ο «Νέστωρ», Πανελλήνια Ένωση Σπάνιων Παθήσεων (Π.Ε.Σ.ΠΑ.), Ινστιτούτο Prolepsis/Πρόγραμμα ΔΙΑΤΡΟΦΗ, Σύνδεσμος Κοινωνικής Ευθύνης για Παιδιά και Νέους (Σ.Κ.Ε.Π.), Themelia, Φίλοι του Θεοτόκος, Library4all, Μικροί Γίγαντες, Φίλοι Εντατικής Θεραπείας Παιδιού η «Πνοή», Κέντρο Αγάπης Ελευσίνας «Φιλική Φωλιά», Ψ-Δίκτυο.
Αυτή την Κυριακή 15 Φεβρουαρίου 2015 από τις 10:00 π.μ. έως τις 8:00 μ.μ. στη Σχολή Μωραΐτη (Αγ. Δημητρίου & Παπαναστασίου, Π. Ψυχικό).
Η είσοδος για το κοινό σε όλες τις δραστηριότητες είναι ελεύθερη.
Γιατί όσο διαφορετικοί κι αν είμαστε, αυτό που μας ενώνει, σε οτιδήποτε κάνουμε, σκεφτόμαστε, αγαπάμε και ονειρευόμαστε από την ώρα που γεννιόμαστε… είναι η λέξη «άνθρωπος».
Για περισσότερες πληροφορίες και το αναλυτικό Πρόγραμμα επισκεφτείτε το www.HumanBeingHuman.org Μπορείτε, επίσης, να απευθύνεστε στη Γραμματεία του Συνδέσμου Αποφοίτων της Σχολής Μωραΐτη, στο 210 6756970 & στο
























