Καιρός σήμερα και πρόγνωση καιρού για κάθε περιοχή

efor koropi

Μια δυσάρεστη έκπληξη δοκίμασαν πολλοί επιχειρηματίες του Κορωπίου όταν τα τελευταία εικοσιτετράωρα δέχθηκαν ελέγχους από εφοριακούς.

Μάλιστα το θέμα συζητήθηκε και στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης αφού… έπεσε το σχετικό σύρμα.

Η αλήθεια βέβαια είναι ότι οι Κορωπιώτες επιχειρηματίες αντιμετωπίζουν τους συγκεκριμένους ελέγχους με ιδιαίτερη δυσφορία αφού είναι γεγονός ότι έχουν υποστεί απίστευτη μείωση των εισοδημάτων τους μετά και την εφαρμογή του μέτρου των capital controls.

«τα περισσότερα μαγαζιά τα ανοίγουμε για να τα ανοίγουμε αφού ο τζίρος μας είναι μηδενικός και εξαιτίας της οικονομικής κατάστασης αλλά και εξαιτίας της ζέστης» επεσήμανε επιχειρηματίας στο notioanatolika.gr.

Άλλος συνάδελφός του κάνει σαφές ότι «το μόνο που απομένει είναι όταν έρθουν και σε μένα οι ελεγκτές να τους καλωσορίσω, να τους παραδώσω τα κλειδιά και να αποχωρήσω».

Από την άλλη πλευρά βέβαια οι έλεγχοι αυτοί σκοπό έχουν να διαπιστώσουν παραβάσεις των επιχειρηματιών οι οποίοι λειτουργούν σε βάρος των υπολοίπων οι οποίοι είναι νομοταγείς και συνεπείς στις υποχρεώσεις τους.

Πάντως το σίγουρο είναι τα κλιμάκια του υπουργείου Οικονομικών δεν βρήκαν την πλέον κατάλληλη εποχή για να προχωρήσουν σε ελέγχους αφού οι επιχειρηματίες και του Κορωπίου κυριολεκτικά φυτοζωούν και προσπαθούν με νύχια και με δόντια να κρατηθούν στη… ζωή!

Δείτε στις φωτογραφίες που ακολουθούν το… σύρμα που έπεσε μέσω των social media αλλά και τις αντιδράσεις εμπόρων του Κορωπίου:

efodoi eforia

1epidromes koropi

Περιφέρεια

Αθλητικά

Παραπολιτικα

Τετράποδες Ιστορίες

Καιρός

notioanatolika.gr