
Μια περίεργη επίθεση η οποία κατέληξε σε αιματηρό περιστατικό σημειώθηκε στο Αμερικανικό Κολλέγιο της Κάντζας όπου στεγάζεται το δημοτικό σχολείο «Λάτσειο» σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής.
Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του notioanatolika.gr, νυχτοφύλακας του σχολείου διαπίστωσε στοιχεία διάρρηξης στην είσοδο της β’ τάξης. Μόλις μπήκε για να ελέγξει τον χώρο δέχθηκε επίθεση από έναν άγνωστο άνδρα με αποτέλεσμα να ζαλιστεί.
Αυτό έδωσε την ευκαιρία στον άνδρα που του επιτέθηκε να το βάλει στα πόδια. Μόλις συνήλθε σήμανε συναγερμός ζητώντας βοήθεια από άλλον φύλακα του σχολείου και τότε μόνο ένιωσε το δεξί του πόδι να μουδιάζει για να διαπιστώσει ότι ήταν γεμάτο αίματα.
Ο άγνωστος που του επιτέθηκε τον είχε χτυπήσει με αιχμηρό αντικείμενο στον μηρό αλλά μέσα στην ένταση της «μάχης» δεν το συνειδητοποίησε αμέσως.
Το περιστατικό όπως είναι φυσικό έχει αναστατώσει τη σχολική κοινότητα του Αμερικανικού Κολεγίου αφού δεν είναι συνηθισμένο κάτι τέτοιο. Τα ερωτήματα για το περιστατικό επιτείνει και το γεγονός ότι δεν είχε κλαπεί το παραμικρό από τις εγκαταστάσεις του.
























