Date2

Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024 07:34:19

rss

αναζήτηση

makripano

Κεραυνοί προέδρου ΕΠΣΑΝΑ Δ. Γιαρένη κατά Λ. Αυγενάκη για Μητρώο και αναβολή πρωταθλημάτων (Συνέντευξη)



Αλλάξτε μέγεθος

podosfairo giarenis

Οξύτατη κριτική άσκησε ο πρόεδρος της ΕΠΣΑΝΑ Δημήτρης Γιαρένης στον υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη για την επιμονή του στη δημιουργία Μητρώου Σωματείων, τονίζοντας ότι δεν υπάρχει πιθανότητα καμίας υποχώρησης από το σύνολο των Ενώσεων της χώρας.

Μιλώντας στο διαδικτυακό ραδιόφωνο planetwebradio.gr και στην εκπομπή «Ανατολικά» με τον Κώστα Τσαπάκη, ο κ. Γιαρένης καταφέρθηκε κατά του τρόπου με τον οποίο ο κ. Αυγενάκης αντιμετωπίζει τα σωματεία της χώρας, υποστηρίζοντας ότι μοναδικός λόγος είναι ο έλεγχος της ΕΠΟ, κάτι το οποίο δεν συνάδει με το αυτοδιοίκητο του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Παράλληλα, ο κ. Γιαρένης έκανε σαφές ότι η συντριπτική πλειονότητα των Ενώσεων Ποδοσφαιρικών Σωματείων της χώρας όχι μόνο διαφωνούν κάθετα με τις προθέσεις Αυγενάκη αλλά και δεν είναι διατεθειμένοι να κάνουν ούτε βήμα πίσω.

Διαβεβαίωσε δε ότι τα πρωταθλήματα από τη Γ’ Εθνική και κάτω παραμένουν στον αέρα και όσο περνά ο καιρός είναι και πιο δύσκολο να αρχίσουν αφού θα υπάρξει και θέμα χρόνου.

Ο κ. Γιαρένης συμπλήρωσε πως αξιοσημείωτο είναι ότι όπως και ο ίδιος, οι περισσότεροι πρόεδροι Ε.Π.Σ. παρότι πρόσκεινται στη Νέα Δημοκρατία είναι κάθετα αντίθετοι με το Μητρώο των Σωματείων και θα έρθουν σε αντιπαράθεση ακόμη και με το σύνολο της κυβέρνησης.

Ακούστε παρακάτω τη συνέντευξη που παραχώρησε στον planetwebradio.gr ο κ. Δημήτρης Γιαρένης:

 

      Ακολουθήστε μας και στο twitter!     

Σχόλια