Date2

Κυριακή, 19 Μαΐου 2024 03:54:13

rss

αναζήτηση

makripano

Οι 4 τρόποι εξωδικαστικού συμβιβασμού για χρέη επιχειρήσεων (Συνέντευξη)



Αλλάξτε μέγεθος

eksod epixeir

Τους τέσσερις τρόπους με τους οποίους οι επιχειρήσεις κάθε διαμετρήματος μπορούν να προχωρήσουν σε εξωδικαστικό συμβιβασμό για την αντιμετώπιση των χρεών τους είτε προς το Δημόσιο είτε προς τις τράπεζες αλλά και άλλους δανειστές τους, ανέλυσε σε συνέντευξή του στον διαδικτυακό ραδιοφωνικό σταθμό planetwebradio.gr, ο διακεκριμένος νομικός Αλέξανδρος Φάρος.

Μιλώντας στην εκπομπή «Εντός Λεκανοπεδίου» και στον Κώστα Τσαπάκη, ο κ. Φάρος επεσήμανε τις μεθόδους με τις οποίες μπορούν οι επιχειρηματίες να προχωρήσουν στη διευθέτηση των χρεών τους.

Παράλληλα σημείωσε τις διαφορές του κάθε τρόπου σε σύγκριση με τους υπόλοιπους αλλά και τα οφέλη ή οι ζημίες που μπορούν να προκύψουν από την εφαρμογή τους.

Επιπροσθέτως, ο διακεκριμένος νομικός που ειδικεύεται και σε τέτοια ζητήματα κατέστησε σαφή τη συμβολή δικηγόρων και λογιστών υπογραμμίζοντας πως εάν ένας οφειλέτης προχωρήσει μόνος του στις σχετικές διαδικασίες, είτε θα βρεθεί προ δυσάρεστων απροόπτων είτε δεν θα μπορέσει να ολοκληρώσει τις προσπάθειές του.

Ακούστε παρακάτω ολόκληρη την εξαιρετικά χρήσιμη συνέντευξη που παραχώρησε στον planetwebradio.gr ο δικηγόρος Αλέξανδρος Φάρος:

 

      Ακολουθήστε μας και στο twitter!     

Σχόλια