Date2

Πέμπτη, 16 Μαΐου 2024 19:20:10

rss

αναζήτηση

makripano

Πυροβολισμοί έξω από το σπίτι βουλευτή της ΧΑ στη Ραφήνα



Αλλάξτε μέγεθος

pirovolismoi vouleftisXA

Θέλεις 40” Samsung τηλεόραση 3D. Εχεις δώρο έως 99€! Πρόλαβε την προσφορά στο Public.gr  

Μυστήριο καλύπτει τους πυροβολισμούς που έπεσαν το βράδυ της περασμένης Κυριακής έξω από το σπίτι του βουλευτή Μαγνησίας της Χρυσής Αυγής Παναγιώτη Ηλιόπουλου του οποίου η μητέρα κατοικεί στη Ραφήνα.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του notioanatolika.gr γύρω στις δέκα το βράδυ της Κυριακής η μητέρα του βουλευτή – η οποία βρισκόταν στο σπίτι – άκουσε τη μηχανή μιας μοτοσικλέτας μεγάλου κυβισμού και αμέσως μετά ριπές όπλου.

Η μοτοσικλέτα – στην οποία επέβαιναν δύο άτομα - έφυγε με μεγάλη ταχύτητα από το σημείο και λίγο πιο κάτω ακούστηκαν και άλλες ριπές.

Οι ίδιες πληροφορίες του notioanatolika.gr αναφέρουν ότι ο βουλευτής έχει δεχθεί απειλές και στο παρελθόν χωρίς όμως να διευκρινίζεται από πού προέρχονται.

Η μητέρα του Π. Ηλιόπουλου κατήγγειλε το περιστατικό στην αστυνομία άνδρες της οποίας έκαναν έρευνα στην περιοχή για να βρουν κάλυκες χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής εξελέγη στο νομό Μαγνησίας συγκεντρώνοντας 3.120 σταυρούς κατά την εκλογική αναμέτρηση του Μαΐου του 2012 όπου το κόμμα του κατέλαβε την έκτη θέση με ποσοστό 7.01% ενώ στις εκλογές του Ιουνίου κατετάγη πέμπτο με ποσοστό 7,43%.

Σχόλια