Date2

Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024 07:49:22

rss

αναζήτηση

makripano

Ελένη Μπούρα: Αντίστροφη μέτρηση για την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς της, ως δημάρχου Μαρκοπούλου



Αλλάξτε μέγεθος

dimarxeio markopoulou

Τις τελευταίες πινελιές στον τρόπο με τον οποίο θα παρουσιάσει την υποψηφιότητά της ως δήμαρχος Μαρκοπούλου, βάζει η Ελένη Μπούρα με τους στενούς συνεργάτες της.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του notioanatolika.gr η κα Μπούρα είχε σκοπό να προχωρήσει σε εκδήλωση κατά τη διάρκεια της οποίας θα ανακοίνωνε την κάθοδό της στον αυτοδιοικητικό στίβο του Μαρκοπούλου, στις 8 Μαρτίου (ημέρα των γενεθλίων της), όμως οι εξελίξεις με τον πόλεμο στην Ουκρανία και το γεγονός της αναστάτωσης που προκλήθηκε από αυτόν την έκαναν να το αναβάλει.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι πλέον ο κύβος έχει ριφθεί και αναμένεται οι σχετικές ανακοινώσεις να γίνουν το πρώτο δεκαήμερο του Ιουνίου (ημέρα Δευτέρα ή Τετάρτη) σε πολυχώρο εκδηλώσεων του Μαρκοπούλου.

Μάλιστα τότε θα παρουσιαστεί όχι μόνο το μεγαλύτερο μέρος του προεκλογικού προγράμματος της υποψήφιας δημάρχου αλλά και ένας διόλου ευκαταφρόνητος αριθμός υποψηφίων δημοτικών συμβούλων.

Ήδη πάντως η κα Μπούρα βρίσκεται σε διαρκείς επαφές με διακεκριμένα μέλη της τοπικής κοινωνίας τόσο του Μαρκοπούλου όσο και του Πόρτο Ράφτη ενώ φέρεται να έχει εξασφαλίσει και την στήριξη κορυφαίων πολιτικών παραγόντων της περιοχής.

 

      Ακολουθήστε μας και στο twitter!     

 

 

Σχόλια