Date2

Σάββατο, 20 Απριλίου 2024 06:12:49

rss

αναζήτηση

makripano

Προϊόντα χωρίς μεσάζοντες για τους κατοίκους του Σαρωνικού



Αλλάξτε μέγεθος

osprialadi

Σε νέα διανομή φθηνών προϊόντων χωρίς μεσάζοντες θα προχωρήσει ο Δήμος Σαρωνικού, συνεχίζοντας την προσπάθεια που ξεκίνησε τον προηγούμενο χειμώνα προκειμένου να στηρίξει τους κατοίκους της περιοχής στη δυσμενή οικονομική συγκυρία που βιώνει η χώρα μας και συναισθανόμενος τα προβλήματα και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν καθημερινά οι πολίτες.

Συγκεκριμένα την Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιήσει διανομή οσπρίων από τα Φάρσαλα Θεσσαλίας και κρητικού ελαιόλαδου δίνοντας τη δυνατότητα στους πολίτες να προμηθευτούν απευθείας από τον παραγωγό τα δύο αυτά προϊόντα σε ιδιαίτερα προσιτή τιμή.
Στο πλαίσιο αυτής της προσπάθειας ο δήμος καλεί όλους τους δημότες και κατοίκους, που επιθυμούν να προμηθευτούν φθηνά όσπρια, να συμπληρώσουν την αίτηση παραγγελίας που θα βρουν
1. στην ιστοσελίδα του Δήμου www.saronikoscity.gr (στην ενότητα Γραφείο Τύπου – Ανακοινώσεις) και να την υποβάλλουν ηλεκτρονικά στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. καθώς και
2. σε έντυπη μορφή στο Δημαρχείο Σαρωνικού και στα καταστήματα των δημοτικών κοινοτήτων και της τοπικής κοινότητας του δήμου (Ώρες: 08:00 – 15:00).
Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με τον δήμο στα τηλέφωνα:
• Καλύβια - 2299 320310 (κ. Γεράσιμος Κολαξής, κα Μαργαρίτα Στουραϊτη, κα Μαρία Καγιάννη),
• Ανάβυσσος - 22910 41220 (εσωτ. 103 και 106 – κ.κ. Μαριάννα Μαντζουράτου και Νάντια Χατζηκυριακού),
• Παλαιά Φώκαια – στο πενταψήφιο 15325 (κα Γεωργία Παλάση),
• Σαρωνίδα - 22910 54444 (κα Μαριάνθη Μπιτχαβά) και
• Κουβαράς - 22990 69422 (κ. Δημήτρης Γκίνης).
Η συλλογή των αιτήσεων ξεκινά την Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2012 και θα ολοκληρωθεί την Τρίτη 18 Δεκεμβρίου.
Η διανομή θα πραγματοποιηθεί από τους ίδιους τους παραγωγούς, αυστηρά, σύμφωνα με τα έντυπα παραγγελίας την Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου μετά τις 09:00 στο χώρο του υπαίθριου πάρκινγκ δίπλα στο Δημαρχείο.
Δείτε εδώ τις τιμές στις οποίες θα πωλούνται τα προϊόντα χωρίς μεσάζοντες από τους παραγωγούς:

Σχόλια