Date2

Κυριακή, 21 Απριλίου 2024 05:18:47

rss

αναζήτηση

makripano

Δήμ. Ράπτη: Η στελέχωση του ψηφοδελτίου, οι προτεραιότητες και ο τρόπος δράσης συνυποψηφίων της (Συνέντευξη)Αλλάξτε μέγεθος

rapti2

Τον ενθουσιασμό της για την ποιότητα των συνεργατών της και υποψηφίων δημοτικών συμβούλων της παράταξής της, εξέφρασε η υποψήφια δήμαρχος Σαρωνικού και επικεφαλής της παράταξης «Ένας Σαρωνικός για όλους», Δήμητρα Ράπτη, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον διαδικτυακό ραδιοφωνικό σταθμό planetwebradio.gr.

Μιλώντας στην εκπομπή «Εντός Λεκανοπεδίου» και στον Κώστα Τσαπάκη, η κα Ράπτη χαρακτήρισε επιβεβλημένη τη συμμετοχή περισσότερων γυναικών στην αυτοδιοίκηση, συμπληρώνοντας ότι στο ψηφοδέλτιο της παράταξής της φτάνουν το 48%, δηλαδή πολύ παραπάνω από την ποσόστωση του 40%.

Δεν παρέλειψε δε να προσθέσει ότι οι υποψήφιοι που συμμετέχουν στην παράταξη «Ένας Σαρωνικός για όλους» είναι ιδιαίτερα αξιόλογοι στους επαγγελματικούς τομείς στους οποίους δραστηριοποιούνται.

Η κα Ράπτη δήλωσε ικανοποιημένη για το γεγονός ότι κάποιοι αποχώρησαν από το ψηφοδέλτιό της διότι απέδειξαν με τον τρόπο αυτό ότι δεν άξιζαν την εμπιστοσύνη όλων ενώ σχολίασε και τα περί εκβιασμών στους οποίους δεν υπέκυψαν τα μέλη της παράταξής της.

Η υποψήφια δήμαρχος αναφέρθηκε στην ιεράρχηση και στον τρόπο λύσης δύο βασικών προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι και η περιοχή.

Εστίασε στην καθαριότητα στο πλαίσιο της βελτίωσης της καθημερινότητας των πολιτών και δεν παρέλειψε να απαντήσει στις όποιες δικές της ευθύνες αφού συνεχίζει να ανήκει στην διοικούσα τον δήμο παράταξη. Τόνισε δε ότι υπάρχει λύση και στο πρόβλημα αυτό αναφέροντας συγκεκριμένες πρακτικές.

Εντύπωση προκάλεσε η αποκάλυψη της κας Ράπτη ότι πρόσφατα συζητήθηκε στο δημοτικό συμβούλιο η πρόσληψη 10 εποχιακών υπαλλήλων καθαριότητας και η παράταξη του κ. Σωφρόνη καταψήφισε τη σχετική πρόταση.

Εξάλλου, αναφερόμενη στα σχέδια πόλης «που δύσκολα αγγίζει κάποιος για πολλούς λόγους», δεσμεύτηκε ότι το θέμα είναι από τα πρώτα με τα οποία θα ασχοληθεί η παράταξή της εφόσον αναλάβει τα ηνία του δήμου.

Παράλληλα, στάθηκε στην ιδιαίτερα καλή σχέση της με τον υποψήφιο περιφερειάρχη Αττικής Νίκο Χαρδαλιά τονίζοντας ότι ως αυτοδιοικητική οφείλει να βρίσκεται σε άμεση επαφή με τον β΄ βαθμό τοπικής αυτοδιοίκησης αλλά και με την κεντρική κυβέρνηση.

Σχετικά με την πρόσφατη εκδήλωση της ΔΕΕΠ Αν. Αττικής της ΝΔ όπου παρέστη ο κ. Χαρδαλιάς, η κα Ράπτη έκανε σαφές ότι δεν έλαβε πρόσκληση σε αντίθεση με τον σύζυγο της προέδρου και επίσης υποψήφιο δήμαρχο Σαρωνικού, Γ. Σωφρόνη.

Σε ό,τι αφορά τους λόγους για τους οποίους ένας πολίτης πρέπει να ψηφίσει την ίδια και όχι τους συνυποψήφιους της, η υποψήφια δήμαρχος καταλόγισε συγκεκριμένα μειονεκτήματα, κυρίως στους κ.κ. Παπαχρήστου και Σωφρόνη, ενώ υπογράμμισε όλα όσα μπορεί να διακρίνει κάποιος στην ίδια.

Αναφορικά τέλος με την πρόσφατη δήλωση του κ. Παπαχρήστου σε συνέντευξή του στον planetwebradio.gr και στον Κώστα Τσαπάκη ότι δεν επιθυμεί εντάσεις στη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου, η κα Ράπτη απάντησε ότι τα δύο τελευταία χρόνια ο συγκεκριμένος συνυποψήφιός της λειτουργεί μέσα στην ένταση οπότε εάν δεν συνεχίσει την τακτική αυτή θα ξαφνιάσει ευχάριστα.

Ακούστε παρακάτω ολόκληρη τη συνέντευξη που παραχώρησε στον planetwebradio.gr η Δήμητρα Ράπτη:

 

      Ακολουθήστε μας και στο twitter!     

 

Σχόλια