Date2

Δευτέρα, 5 Ιουνίου 2023 16:50:03

rss

αναζήτηση

makripano

Μαρκόπουλο: Παταγώδης η αποτυχία της εκδήλωσης σύμπραξης ΔΕΕΠ Αν. Αττικής – Στ. Πέτσα (Φωτός)Αλλάξτε μέγεθος

de1

Απογοητευτική ήταν η μαζικότητα της εκδήλωσης που διοργάνωσε η ΔΕΕΠ Αν. Αττικής της Νέας Δημοκρατίας προκειμένου να προβάλλει τον αναπληρωτή υπουργό Εσωτερικών και υποψήφιο βουλευτή της περιοχής, Στέλιο Πέτσα.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε αργά το απόγευμα της Τετάρτης στο κινηματοθέατρο «Άρτεμις» του Μαρκοπούλου και σύμφωνα με τους πλέον αισιόδοξους υπολογισμούς οι παριστάμενοι δεν ξεπέρασαν τους 180 από τους οποίους οι 60 και πλέον έδωσαν το παρόν ως εκ της κομματικής ιδιότητάς τους ή για λόγους αβροφροσύνης όπως συνέβη με ορισμένους από τους δημάρχους της Ανατολικής Αττικής.

Είναι εντυπωσιακό ότι ανακοινώθηκαν από την πρόεδρο της ΔΕΕΠ Αν. Αττικής, Β. Σωφρόνη κομματικά στελέχη ακόμη και από το Περιστέρι, τη Γλυφάδα και τη ΔΗΜΤΟ Φιλοθέης – Ψυχικού.

Πάντως η συντονίστρια της εκδήλωσης τηλεοπτική δημοσιογράφος Ανθή Βούλγαρη εξέθεσε με τα πρώτα κιόλας λόγια της τα στελέχη της ΔΕΕΠ αφού από μικροφώνου διαβεβαίωσε ότι της πρότειναν από το γραφείο του κ. Πέτσα να παραστεί και να συντονίσει.

Μοναδική φωτεινή εξαίρεση με λόγο ουσίας ήταν αυτή της υποψήφιας βουλευτού Βάσως Κόλλια η οποία μέσα σε τρία μόλις λεπτά της ώρας πραγματοποίησε μια εξαιρετικά περιεκτική ιστορική αναδρομή για τη μεταπολεμική δημιουργία της Κεντροδεξιάς στην Ευρώπη.

Στη συνέχεια τον λόγο έλαβε ο δήμαρχος Μαρκοπούλου, Κώστας Αλλαγιάννης ο οποίος χαιρέτησε με ενθουσιασμό την «ακούραστη» όπως τη χαρακτήρισε πρόεδρο της ΔΕΕΠ Αν. Αττικής Β. Σωφρόνη αλλά και τον «φίλο» υπουργό Στέλιο Πέτσα.

Εντυπωσιακή στιγμή όταν στο τέλος της ομιλίας του ο κ. Αλλαγιάννης ξάφνιασε τους πάντες κάνοντας λόγο για μια θετική εξέλιξη της τελευταίας στιγμής.

«Πριν από λίγο ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών κ. Σκυλακάκης υπέγραψε τις αποζημιώσεις των συκοπαραγωγών της περιοχής μας. Μια θετική εξέλιξη για την οποία όλοι τρέξαμε» ανέφερε επί λέξει, παγώνοντας τους ελάχιστους Μαρκοπουλιώτες που ήταν παρόντες και γνώριζαν ότι ο μεν κ. Σκυλακάκης είχε υπογράψει εδώ και κάποια εικοσιτετράωρα την εκταμίευση των αποζημιώσεων, η δε απόφαση δρομολογήθηκε αρκετό καιρό πριν, με την επίσκεψη στον πρόεδρο του ΕΛΓΑ Ανδρέα Λυκουρέντζο του εκπροσώπου των συκοπαραγωγών και τ. προέδρου του Αγροτικού Συνεταιρισμού Μαρκοπούλου Αλέξανδρου Κολιαβασίλη μετά από παρέμβαση του βουλευτή Αν. Αττικής της ΝΔ, Βασίλη Οικονόμου.

Τα υπόλοιπα στελέχη που μίλησαν δεν προσέθεσαν τίποτε το ιδιαίτερο στην εκδήλωση με το ακροατήριο να αντιδρά υποτονικά παρά ακόμη και την προσπάθεια της κας Σωφρόνη μέσω της εξαιρετικά γραμμένης ομιλίας της.

Στο ίδιο μήκος κύματος όμως κινήθηκε και ο «τιμώμενος διοργανωτής» της εκδήλωσης Στέλιος Πέτσας ο οποίος χρησιμοποίησε την αναμφισβήτητα επιτυχημένη κυβερνητική πολιτική σε όλα τα επίπεδα για να δημιουργήσει θετικό υπέρ του κλίμα.

Τον λόγο έλαβε και πάλι η κα Σωφρόνη η οποία ευχαρίστησε τους παρισταμένους αλλά και τον «αιώνιο χορηγό Γ. Σωφρόνη».

Η εκδήλωση έκλεισε με μια θύελλα φωτογραφιών όπου βέβαια πρωταγωνιστούσαν ο κ. Πέτσας και η κα Σωφρόνη και τα υπόλοιπα πρόσωπα εναλλάσσονταν διαρκώς μπροστά από ένα πάνελ που αποδείκνυε με τον πλέον σαφή τρόπο ότι η ΔΕΕΠ Αν. Αττικής έχει… υιοθετήσει τον κ. Πέτσα.

Πάντως μεγάλος αριθμός των παρισταμένων αποχώρησαν συνοφρυωμένοι κατανοώντας - για μια ακόμη φορά - ότι τέτοιες πρακτικές κάθε άλλο παρά βοηθούν το κόμμα και μάλιστα με δεδομένο ότι η προεκλογική εκστρατεία έχει ξεκινήσει και το σύνολο των κομματικών και κυβερνητικών στελεχών προσπαθούν να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους για να υλοποιηθεί ο στόχος που έχει θέσει ο ίδιος ο πρωθυπουργός και πρόεδρος του κόμματος Κυριάκος Μητσοτάκης για νίκη αυτοδυναμίας από την πρώτη εκλογική αναμέτρηση. 

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες από την εκδήλωση:

de4

de3

de2

de5

de6

      Ακολουθήστε μας και στο twitter!     

Σχόλια