Date2

Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024 06:37:57

rss

αναζήτηση

makripano

Κορωπί - Σφήττεια 2022: Η καρδιά του πολιτισμού χτυπά δυνατά από 1/7 έως 11/9 (Συνέντευξη Κ. Κωνσταντάρα)



Αλλάξτε μέγεθος

 deksameni sfitteia

Μια σειρά εξαιρετικών εκδηλώσεων για όλα τα γούστα και όλες τις ηλικίες ξεκινούν το απόγευμα της Παρασκευής 1η Ιουλίου στο Κορωπί στο πλαίσιο των Σφηττείων 2022.

Συνολικά 24 εκδηλώσεις θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν όχι μόνον οι Κορωπιώτισσες και οι Κορωπιώτες αλλά και οι κάτοικοι και παραθεριστές της ευρύτερης περιοχής των Μεσογείων και μάλιστα εντελώς δωρεάν.

Τα Σφήττεια 2022 αποδεικνύουν ότι ο Δήμος Κρωπίας βρίσκεται στην πρωτοπορία του πολιτισμού και μάλιστα μετά από δύο χρόνια άγονα λόγω και των περιοριστικών μέτρων λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο διαδικτυακό ραδιόφωνο planetwebradio.gr και στην εκπομπή «Ανατολικά» με τον Κώστα Τσαπάκη, ο πρόεδρος του ΝΠΔΔ «Σφηττός», Κωνσταντίνος Κωνσταντάρας εξήγησε πώς θα εξελιχθούν οι εκδηλώσεις αλλά και την προσπάθεια που κατέβαλε ο ίδιος και οι συνεργάτες του – με την αρωγή και της Περιφέρειας Αττικής – ώστε να υπάρξει ποικιλία που θα καλύπτει όλα τα ενδιαφέροντα.

Οι εκδηλώσεις ξεκινούν την Παρασκευή 1η Ιουλίου με μια εξαιρετική έκθεση περισσοτέρων από 20 ερασιτεχνών ζωγράφων του Κορωπίου και ανάμεσά τους και μαθητών των σχολείων, με θέματα από τα 200 χρόνια της Ελληνικής Επανάστασης αλλά και από τα 100 χρόνια της Μικρασιατικής Καταστροφής.

Αμέσως μετά στο θέατρο της Δεξαμενής θα πραγματοποιηθεί η πρώτη συναυλία του φετινού καλοκαιριού με έναν καλλιτέχνη ιδιαίτερα αγαπητό στη νεολαία, τον Ηλία Βρεττό.

Ο κ. Κωνσταντάρας αναφέρθηκε και στο γεγονός ότι θα υπάρξουν και εκδηλώσεις στην περιοχή της Αγ. Μαρίνας δημιουργώντας έτσι μια πολιτιστική αποκέντρωση, γεγονός που έχουν ζητήσει οι κάτοικοι και άλλων περιοχών.

Ακούστε παρακάτω ολόκληρη την εξαιρετικά ενδιαφέρουσα συνέντευξη του κ. Κωνσταντίνου Κωνσταντάρα στον planetwebradio:

 

 

 
Δείτε παρακάτω το πλήρες πρόγραμμα των εκδηλώσεων των Σφηττείων 2022:
sfitteia2
sfitteia1
 

Σχόλια