Date2

Σάββατο, 20 Απριλίου 2024 12:06:59

rss

αναζήτηση

makripano

Ζ. Γιαννάκη: Ο αδιάφορος, αδρανής, ανεύθυνος Κ. Αλλαγιάννης και η τριτοκοσμική κατάσταση των δρόμων του Δήμου Μαρκοπούλου



Αλλάξτε μέγεθος

giannaki dromoi portorafti

Σκληρά λόγια χρησιμοποίησε η παράταξη «Αλλάζουμε Ζωή με τους πολίτες μπροστά» και η υποψήφια δήμαρχος Μαρκοπούλου, Ζωή Γιαννάκη για την κατάσταση των δρόμων στον δήμο, χαρακτηρίζοντάς την «τριτοκοσμική» η οποία «απειλεί ευθέως την ασφάλεια των πολιτών».

Αφορμή για τη συγκεκριμένη παρέμβαση αποτέλεσε το πρόσφατο περιστατικό με το ατύχημα σχολικού λεωφορείου το οποίο ενώ ήταν γεμάτο παιδάκια, «έπεσε» σε μία από τις εκατοντάδες τρύπες που έχουν δημιουργηθεί στους δρόμους του Πόρτο Ράφτη προκαλώντας την οργή των δημοτών.

Η κα Γιαννάκη υπενθυμίζει ότι το θέμα είχε τεθεί και προ καιρού από ενεργούς πολίτες στον δήμαρχο Κ. Αλλαγιάννη, χωρίς όμως έκτοτε να υπάρξει κάποια βελτίωση.

Παράλληλα η υποψήφια δήμαρχος κάνει σαφές ότι για την προβληματική κατάσταση των δρόμων την πολιτική ευθύνη φέρει ακέραια ο κ. Αλλαγιάννης ο οποίος «συμπεριφέρεται ως γκρινιάρης σχολιαστής μεταθέτοντας την ευθύνη στον προβληματικό εργολάβο».

Εντυπωσιακό είναι και αυτό που αποκαλύπτει η κα Γιαννάκη, ότι δηλαδή ο δήμαρχος Μαρκοπούλου «δεν διστάζει να μεταθέτει την ευθύνη στους οδηγούς που πρέπει να "μην πάνε τόσο δεξιά στο οδόστρωμα"».

Συμπληρώνει δε ότι «ο απερχόμενος δήμαρχος μετρήθηκε μια ολόκληρη τετραετία και βρέθηκε ελάχιστος έναντι των αναγκών του Δήμου μας και των συμπολιτών μας. Έναντι της ασφάλειας μας».

Το πλήρες κείμενο της ανακοίνωσης της παράταξης της Ζωής Γιαννάκη έχει ως εξής:

«Το σχολικό που μετέφερε μαθητές βούλιαξε στους δρόμους του Δήμου Μαρκοπούλου. Δυστυχώς δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τόσο ακραία επικίνδυνο. Δυστυχώς είναι η πολλοστή, αφού η κατάσταση του οδικού μας δικτύου είναι τριτοκοσμική.

Αυτό το ζήτημα ετέθη στον κ. Αλλαγιάννη, μήνες πριν, από Ενεργούς Πολίτες σε συνάντηση στο Δημαρχείο, για να λάβουμε καθησυχαστικές απαντήσεις και γενικόλογες δεσμεύσεις.

Ο συνήθης κ. Αλλαγιάννης. Αδιάφορος. Αδρανής. Ανεύθυνος, αφού ενώ φέρει ακέραιη την πολιτική ευθύνη της προβληματικής κατάστασης, συμπεριφέρεται ως γκρινιάρης σχολιαστής μεταθέτοντας την ευθύνη στον προβληματικό εργολάβο.

Και ακόμη χειρότερα επικίνδυνος , αφού δε διστάζει να μεταθέτει την ευθύνη στους οδηγούς που πρέπει να "μην πάνε τόσο δεξιά στο οδόστρωμα".

Δεν θα ασχοληθούμε άλλο μαζί του. Οι μέρες του στο τιμόνι του Δήμου είναι μετρημένες.

Ο απερχόμενος δήμαρχος μετρήθηκε μια ολόκληρη τετραετία και βρέθηκε ελάχιστος έναντι των αναγκών του Δήμου μας και των συμπολιτών μας. Έναντι της ασφάλειας μας.

Η παράταξή μας "Αλλάζουμε Ζωή" επεξεργάζεται ένα πρόγραμμα σοβαρό και χρηματοδοτικά τεκμηριωμένο, θέτοντας σε υψηλή προτεραιότητα την ανάπλαση του οδικού μας δικτύου.

Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι οι περισσότεροι Δήμοι της Ανατολικής Αττικής την τετραετία αυτή εργάστηκαν συστηματικά και ενέταξαν έργα οδοποιίας πολλών εκατομμυρίων ευρώ σε χρηματοδοτικά προγράμματα της Κεντρικής και της Περιφερειακής Διοίκησης».

Διαβάστε σχετικά: Πόρτο Ράφτη: Οργή για το ατύχημα με σχολικό γεμάτο παιδάκια, λόγω της επικινδυνότητας των δρόμων

      Ακολουθήστε μας και στο twitter!     

Σχόλια