Date2

Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024 06:33:33

rss

αναζήτηση

makripano

Την υποψηφιότητά του για τις περιφερειακές εκλογές του '23 ανακοίνωσε ο Σ. Μεθενίτης (Βίντεο)



Αλλάξτε μέγεθος

meth sgour

Την πρόθεσή του να είναι και πάλι υποψήφιος στις περιφερειακές εκλογές του Οκτωβρίου του 2023, δημοσιοποίησε με βίντεό του στο κανάλι του στο youtube ο περιφερειακός σύμβουλος και τ. δήμαρχος Μαρκοπούλου, Σωτήρης Μεθενίτης.

Μάλιστα κάνει σαφές ότι θα σταθεί εκ νέου στο πλευρό του υποψήφιου περιφερειάρχη Αττικής, Γιάννη Σγουρού.

Ο κ. Μεθενίτης επεσήμανε παράλληλα, και τον τρόπο που λειτούργησε στη διάρκεια της θητείας του ο νυν περιφερειάρχης Γιώργος Πατούλης τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι δυο κορυφαία έργα της Περιφέρειας, αυτό του Φαληρικού Όρμου αλλά και του ΚΕΛ Παιανίας – Κορωπίου παρουσιάζουν σοβαρές χρονικές καθυστερήσεις, ενώ η ροή χρήματος προς αυτά δεν συνοδεύεται από ανάλογο αποτέλεσμα.

Σε ό,τι αφορά αυτά του Φαληρικού Όρμου υποστήριξε ότι η δεύτερη φάση του ακόμη αργεί ενώ σχετικά με το ΚΕΛ έκανε λόγο για προώθηση σύμβασης επέκτασης του έργου ύψους 23 εκατομμυρίων η οποία όμως κρίθηκε παράνομη από κλιμάκιο του Ελεγκτικού Συνεδρίου.

Ιδιαίτερα σημαντική όμως είναι η αναφορά του κ. Μεθενίτη σε έργα ύψους 600 εκατομμυρίων ευρώ των οποίων η Περιφέρεια Αττικής υπέγραψε τις προγραμματικές συμβάσεις παρότι το αποθεματικό του ταμείου της μόλις αγγίζει τα 150 εκατομμύρια.

Ο κ. Μεθενίτης όμως καταλόγισε στον κ. Πατούλη ευθύνες και για τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί η Πολιτική Προστασία σημειώνοντας πως παρά τα χρήματα που δόθηκαν, η λεωφόρος Μεσογείων «έκλεισε» εξαιτίας της περυσινής κακοκαιρίας για πρώτη φορά τα τελευταία 50 χρόνια, κάτι βέβαια που συνέβη για το σύνολο των οδικών αξόνων της πρωτεύουσας οι οποίοι είναι αρμοδιότητας της Περιφέρειας.

Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο με ολόκληρη τη δήλωση του κ. Σωτήρη Μεθενίτη:

 

      Ακολουθήστε μας και στο twitter!     

 

Σχόλια