Date2

Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024 09:57:02

rss

αναζήτηση

makripano

Δήμος Ραφήνας – Πικερμίου: Κεραυνοί Δαμ. Φαφούτη κατά Β. Μπουρνούς (Συνέντευξη)



Αλλάξτε μέγεθος

raf pik fafoutis

Τις ευθύνες που φέρει ο δήμαρχος Ραφήνας – Πικερμίου, Βαγγέλης Μπουρνούς, επεσήμανε σε συνέντευξή του στο διαδικτυακό ραδιόφωνο planetwebradio.gr, ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο δημοτικό συμβούλιο, Δαμιανός Φαφούτης.

Μιλώντας στην εκπομπή «Εντός Λεκανοπεδίου» και στον Κώστα Τσαπάκη, ο κ. Φαφούτης αναφέρθηκε αρχικά στα προβλήματα που δημιούργησε στην τοπική αυτοδιοίκηση ο νόμος ΣΥΡΙΖΑ με την απλή αναλογική και συμπλήρωσε ότι ο ίδιος θεωρεί πως οι διορθωτικές κινήσεις που πραγματοποιήθηκαν από την κυβέρνηση της ΝΔ κινήθηκαν προς τη σωστή κατεύθυνση ώστε να αποφευχθεί η ακυβερνησία σε δήμους και περιφέρειες.

Παράλληλα ο κ. Φαφούτης εξέφρασε την ικανοποίησή του για την αλλαγή του εκλογικού νόμου για τις αυτοδιοικητικές εκλογές από την παρούσα κυβέρνηση.

Ερωτηθείς για τον τρόπο που ασκεί διοίκηση στον Δήμο Ραφήνας – Πικερμίου ο κ. Βαγγέλης Μπουρνούς, ο κ. Φαφούτης απάντησε με ιδιαίτερα σκληρά λόγια καταλογίζοντας στον δήμαρχο σοβαρές ευθύνες για πλήθος ζητημάτων.

Αναφερόμενος στην πρόσφατη εξέλιξη της υπογραφής της σύμβασης για τη διευθέτηση και οριοθέτηση του Μεγάλου Ρέματος της Ραφήνας ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης προεξόφλησε ότι τα πλημμυρικά φαινόμενα δεν θα πάψουν αφού τίθεται θέμα με τον εγκιβωτισμό του ρέματος.

Επιπροσθέτως ο κ. Φαφούτης αναφέρθηκε και στην έλλειψη ουσιαστικής συνεργασίας ανάμεσα στον δήμο και τον Οργανισμός Λιμένος Ραφήνας επιρρίπτοντας γι’ αυτό ευθύνες στον κ. Μπουρνούς.

Επίσης επεσήμανε ότι η πρόσφατη ανεξαρτητοποίηση της στενής συνεργάτιδας του δημάρχου, Δήμητρας Τσεβά καταδεικνύει το μέγεθος των προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο κ. Μπουρνούς και στο εσωτερικό της παράταξης του.

Ακούστε παρακάτω ολόκληρη τη συνέντευξη του κ. Δαμιανού Φαφούτη στον planetwebradio.gr:

 

      Ακολουθήστε μας και στο twitter!     

Σχόλια