Date2

Κυριακή, 19 Μαΐου 2024 06:12:54

rss

αναζήτηση

makripano

Έργα στα ρέματα Κόρμπι και Ξερέα: Τα… γεφύρια της Άρτας στην Ανατ. Αττική (Συνέντευξη)



Αλλάξτε μέγεθος

kser albanis

Σε… γεφύρια της Άρτας έχουν μετατραπεί δύο πολύ σημαντικά έργα που αφορούν τη διευθέτηση των ρεμάτων στο Κόρμπι του Δήμου 3Β και στον Ξερέα του Δήμου Κρωπίας.

Μάλιστα η έκδηλη ανησυχία των πολιτών που έχουν υποστεί καταστροφές από τα δύο ρέματα, αποτυπώνεται στις σχετικές ερωτήσεις που κατέθεσε στο περιφερειακό συμβούλιο Αττικής, ο εκλεγμένος με την παράταξη Σγουρού περιφ. σύμβουλος Αν. Αττικής, Βαγγέλης Αλμπάνης.

Μιλώντας στον διαδικτυακό ραδιοφωνικό σταθμό planetwebradio.gr και στην εκπομπή «Εντός Λεκανοπεδίου» με τον Κώστα Τσαπάκη, ο κ. Αλμπάνης υπενθύμισε ότι το έργο του Ξερέα (το ρέμα καταλήγει στην Αγ. Μαρίνα Κορωπίου) ξεκίνησε το 2011 όμως ακόμη (134 χρόνια μετά) δεν έχει ολοκληρωθεί.

Σε ό,τι αφορά το έργο του ρέματος Κόρμπι, σε αυτό έχει ολοκληρωθεί μόλις το 9% και παρότι είχαν υπάρξει και προεκλογικές δεσμεύσεις σε συγκεκριμένη εκδήλωση στη Βάρη, τίποτε δεν έχει προχωρήσει.

Ο κ. Αλμπάνης ζητά να μάθει από την περιφερειακή διοίκηση Χαρδαλιά τί ακριβώς συμβαίνει με τα δύο αυτά έργα πνοής στις συγκεκριμένες περιοχές, κρούοντας τον κώδωνα του κινδύνου για τις συνέπειες οι οποίες κάθε άλλο παρά έχουν εξαλειφθεί όσο αυτά δεν ολοκληρώνονται.

Ακούστε παρακάτω ολόκληρη τη συνέντευξη του Βαγγέλη Αλμπάνη στον planetwebradio.gr:

 

      Ακολουθήστε μας και στο twitter!     

Σχόλια