Date2

Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024 05:06:06

rss

αναζήτηση

makripano

Αχαρνές: Αναίτια επίθεση Βρεττού κατά Κοσμίδη επειδή του επεσήμανε το λάθος του!



Αλλάξτε μέγεθος

kosm vret

Μια περίεργη υπόθεση η οποία αφορά ένα σημαντικό έργο για περιοχές της Αχαρνών εξελίσσεται τις τελευταίες ώρες.

Αιτία και αφορμή ένα δημοσίευμα σε ιστοσελίδα της περιοχής το οποίο επικαλούμενο δελτίο τύπου του Δήμου Αχαρνών, απονέμει τα εύσημα στον δήμαρχο Σπύρο Βρεττό και τους συνεργάτες του για το αντιπλημμυρικό που εκτελείται επί της Λ. Ιωνίας στη θέση «Γεφυράκι» και το ρέμα Καναπίτσας, χωρίς όμως να γίνεται αναφορά στην αποφασιστική συμβολή της Περιφέρειας Αττικής.

Το ζήτημα επεσήμανε η περιφερειακή σύμβουλος και εντεταλμένη Τεχνικών Έργων, Ευρώπη Κοσμίδη η οποία σχολιάζοντας το δημοσίευμα υπογράμμισε ότι το συγκεκριμένο έργο «είναι καθαρά της Περιφέρειας Αττικης ΚΑΙ κατασκευή ΚΑΙ πληρωμή και εντάσσεται στις έκτακτες επισκευές των πρανών των ρεμάτων»!

Αντιδρώντας ο κ. Βρετός προσπάθησε με νεώτερη ανακοίνωσή του να διασκεδάσει τις αρνητικές εντυπώσεις που δημιουργήθηκαν και ανέφερε ότι «θα ήθελα να κάνω μια διόρθωση στο Δελτίο Τύπου για το αντιπλημμυρικό έργο της Καναπίτσας. Το έργο αυτό ξεκίνησε να σχεδιάζεται μετά από την επίσκεψη του Αντιπεριφερειάρχη κ. Αυγερινού Αθανάσιου τον περασμένο Οκτώβριο στον Δήμο».

Επιπροσθέτως όμως, προφανώς ενοχλημένος από τις επισημάνσεις της περιφερειακής συμβούλου, επιτέθηκε στην κα Κοσμίδη χαρακτηρίζοντάς την «άφαντη», ευχαρίστησε εμφαντικά τόσο τον περιφερειάρχη Γ. Πατούλη, όσο και τον αντιπεριφερειάρχη Αν. Αττικής Θ. Αυγερινό αλλά και τον εντεταλμένο σύμβουλο για αντιπλημμυρικά έργα Θ. Κατσιγιάννη, αποδεικνύοντας έστω εκ των υστέρων ότι κακώς είχε αγνοήσει αρχικά τη συμβολή της Περιφέρειας.

Κάτι το οποίο είχε καλόπιστα επισημάνει η κα Κοσμίδη. Η οποία κλείνοντας το όλο θέμα εξέθεσε με σαφήνεια τη θέση της για την αναγκαιότητα συνεχούς συνεργασίας των δύο βαθμών αυτοδιοίκησης αλλά και τη διάθεσή της να βρίσκεται διαρκώς στο πλευρό του Δήμου Αχαρνών από τον οποίο άλλωστε και η ίδια προέρχεται.

«Δεν περιμένω να αναγνωριστεί το έργο μου ακόμα, άλλωστε έχουμε πολλή δουλειά ακόμα, αλλά χαίρομαι που διορθώσατε εσείς άμεσα το λάθος σας Σπύρος Βρεττός. Θα είμαι όπως πάντα δίπλα σας στην καθιερωμένη συνάντηση που σας έχω υποσχεθεί κάθε πρώτη Δευτέρα του μήνα για επίλυση των προβλημάτων του Δήμου μας στα τεχνικά έργα και την οριζόντια συνεργασία μεταξύ Δήμου και Περιφέρειας, όπου κατ' εξαίρεση για τον Δήμο Αχαρνών επαναλαμβάνεται κάθε μήνα. Φροντίστε απλά να είστε παρών γιατί οι συναντήσεις όπως διαπιστώσατε και ο ίδιος είναι ουσιαστικές. Όλα τα αλλά είναι μικρότητες», ανέφερε χαρακτηριστικά η κα Κοσμίδη.

Σχόλια