Date2

Τετάρτη, 3 Μαρτίου 2021 05:33:12

rss

αναζήτηση

makripano

Η έκρηξη της Ευρώπης Κοσμίδη για τη νέα αφισορύπανση του ΣΥΡΙΖΑ! (Σκληρή ανακοίνωση της Περιφέρειας)

Αλλάξτε μέγεθος

afisa1

Μπορεί να γίνονται αλλεπάλληλες προσπάθειες για να καθαριστεί η Αθήνας από τις κάθε λογής αφίσες όμως στον ΣΥΡΙΖΑ φαίνεται να βρίσκονται ακόμη στην εποχή του πεταμένου χαρτιού!

Παρά το γεγονός ότι ο τρόπος επικοινωνίας έχει αλλάξει τα τελευταία χρόνια εξαιτίας και των ηλεκτρονικών δυνατοτήτων που δίνονται πλέον σε όλους, το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης επιμένει… παλαιολιθικά, ρυπαίνοντας την πόλη ολόκληρη με αφίσες προκειμένου να αναγγείλει την πολιτική εκδήλωση που διοργανώνει το Σάββατο με ομιλητή τον αρχηγό του Αλέξη Τσίπρα, για τους 7 μήνες της διακυβέρνησης της χώρας από τη Νέα Δημοκρατία.

Και βέβαια ίσως να πρόκειται για μνημόσυνο της ήττας του ΣΥΡΙΖΑ οπότε όπως είθισται τα «κηδειόχαρτα» είναι επιβεβλημένα.

Διαφορετικά είναι τουλάχιστον εκτός τόπου και χρόνου οι κομματικοί του συγκεκριμένου κόμματος αφού επιμένουν να λειτουργούν με όρους επικοινωνίας της δεκαετίας του ’80 όχι μόνο σπαταλώντας χρήμα αλλά και βρωμίζοντας το περιβάλλον.

Την… καταιγίδα αφισών διαπίστωσε και η εντεταλμένη περιφερειακή σύμβουλος Τεχνικών έργων, Ευρώπη Κοσμίδη η οποία έσπευσε να καταθέσει την οργή της επισημαίνοντας:

«Ο κύριος Αλέξης Τσίπρας και η λιγοστή παρέα που του έχει απομείνει, θα πρέπει επιτέλους να κατανοήσουν πως η Περιφέρεια Αττικής δεν είναι καλάθι αχρήστων. Και πως ο ίδιος δεν χαίρει καμίας ευνοϊκότερης μεταχείρισης από τους υπόλοιπους απλούς πολίτες ρυπαίνοντας την Αττική.

Και επειδή είναι η δεύτερη φορά που επιδεικτικά αγνοεί την υπερπροσπάθεια που έχει κάνει η Περιφέρεια Αττικής με εντολή του Περιφερειάρχη μας Γιώργου Πατούλη να καθαρίσει επιτέλους η μεγαλύτερη περιφέρεια της Ελλάδας, ενημέρωσα ήδη τον Περιφερειάρχη ως αρμόδια εντεταλμένη επί του θέματος για να προβούμε στις νόμιμες ενέργειες».

Λίγο αργότερα η Περιφέρεια Αττικής εξέδωσε ανακοίνωση μετην οποία κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ για παράνομη αφισοκόλληση επισημαίνοντας ότι «στο κεντρικό οδικό δίκτυο της Περιφέρειας Αττικής (Ιερά Οδός, Πέτρου Ράλλη, Κηφισός, Λ. Θησέως, Λ. Κωνσταντινουπόλειως, Μεσογείων, Λένορμαν, Λ.Αθηνών, Παραλιακή, κ.λ.π.) αναρτώνται παράνομα χιλιάδες αφίσες, που "διαφημίζουν" πολιτική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ με ομιλητή τον κ. Α. Τσίπρα, που θα πραγματοποιηθεί το προσεχές Σάββατο».

«Ο ΣΥΡΙΖΑ προφανώς θεωρεί ότι είναι πάνω από τους νόμους» τονίζεται στην ανακοίνωση υπενθυμίζοντας ότι οι αφίσες θέτουν σε κίνδυνο τις ζωές όσων μετακινούνται στο οδικό δίκτυο και ρυπαίνουν το περιβάλλον.

«Θεωρούμε αυτονόητο ότι οι αρμόδιες υπηρεσίες των Δήμων θα επιβάλουν τα πρόστιμα που προβλέπονται για την παράνομη αφισοκόλληση. Ενώ θα προσφύγουμε άμεσα και στις αρμόδιες δικαστικές αρχές, για να διασφαλίσουμε ότι κανένας δε θα μπορεί να περιφρονεί χωρίς συνέπειες τους νόμους του Κράτους μας» καταλήγει η ανακοίνωση.

Το ζήτημα σχολίασε η Νέα Δημοκρατία, σημειώνοντας ότι «είναι η δεύτερη φορά μέσα σε λίγους μήνες που ο κ Τσίπρας επιλέγει να ρυπάνει την Αθήνα με αφίσες του. Εμείς τον παραδίδουμε στην κρίση των πολιτών. Επειδή όμως ψάχνουν επέκταση του ονόματος του κόμματός τους με περιβαλλοντικό πρόσημο, έχουμε να προτείνουμε το "ΣΥΡΙΖΑ της αφισορρύπανσης και της fake οικολογίας"».

afisa2

Σχόλια