Date2

Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024 06:22:42

rss

αναζήτηση

makripano

Ναι σε όλα από Δούρου σε Πατούλη, στην πρώτη συνάντησή τους στην Περιφέρεια Αττικής (Παρασκήνιο)



Αλλάξτε μέγεθος

sinantisi

Ιδιαίτερα ευγενής αλλά και συνεργάσιμη αποδείχθηκε η απερχόμενη περιφερειάρχης Ρένα Δούρου στην πρώτη συνάντησή της, το μεσημέρι της Τετάρτης, με τον νεοεκλεγέντα διάδοχό της, Γιώργο Πατούλη.

Ακριβώς στις 3 το μεσημέρι ο κ. Πατούλης πέρασε την πόρτα του κτιρίου της λεωφόρου Συγγρού, όπου βρίσκεται το γραφείο της κας Δούρου η οποία τον υποδέχτηκε με ιδιαίτερη ευγένεια.

Η πρώτη συνάντηση διήρκεσε περίπου 45 λεπτά και σε αυτήν εκτός από τον Γ. Πατούλη και τη Ρ. Δούρου, συμμετείχαν στο πλευρό του νεοεκλεγέντος περιφερειάρχη οι στενοί συνεργάτες του Βαγγέλης Πάνου και Σωτήρης Παπασπυρόπουλος, και στο πλευρό της απερχόμενης, ο εκτελεστικός γραμματέας της Περιφέρειας Κοσμάς Παπαχρυσοβέργης και η υπεύθυνη τύπου, Ελένη Τσερεζόλε.

Η κα Δούρου έκανε σαφές στον κ. Πατούλη ότι είναι στη διάθεσή του για ο,τιδήποτε ζητήσει και όπως χαρακτηριστικά ανέφερε «δεν πρόκειται να πάω διακοπές όλο το καλοκαίρι».

Παράλληλα προσφέρθηκε να διαθέσει γραφείο στον κ. Πατούλη για να έχει συναντήσεις ο ίδιος και οι συνεργάτες της με υπηρεσιακούς παράγοντες της Περιφέρειας ώστε να ενημερωθούν για ό,τι επιθυμούν.

Ο κ. Πατούλης από την πλευρά του ευχαρίστησε την κα Δούρου για τη διάθεση συνεργασίας της και τόνισε ότι στέκεται ήδη στο πλευρό της παρέχοντάς της όποια βοήθεια θελήσει κυρίως σε ζητήματα πολιτικής προστασίας αλλά και όπου αλλού το θεωρήσει χρήσιμο.

Γενικά το κλίμα ήταν ιδιαίτερα θετικό και όπως παρατήρησαν στο notioanatolika.gr παρόντες στη συνάντηση, εντός και εκτός της αίθουσας σύσκεψης, υπήρχε μια διάχυτη τυπική ευγένεια από τους συνεργάτες της κας Δούρου προς αυτούς του κ. Πατούλη.

Κάτι βέβαια που αποτυπώθηκε κυρίως στο σχετικό δελτίο τύπου που εξέδωσε το γραφείο τύπου του κ. Πατούλη και στο οποίο έγινε αναφορά «σε συναινετικό κλίμα με διάθεση συνεργασίας, με κεντρικό στόχο την επίλυση των προβλημάτων των κατοίκων της Αττικής».

Αντιθέτως το δελτίο τύπου της κας Δούρου περιορίστηκε στην καταγραφή των δηλώσεων των κ.κ. Πατούλη και Δούρου.

Διαβάστε εδώ ολόκληρο του δελτίο τύπου του Γιώργου Πατούλη.

Διαβάστε εδώ ολόκληρο το δελτίο τύπου της Ρένας Δούρου.

Σχόλια