Date2

Σάββατο, 20 Απριλίου 2024 09:46:36

rss

αναζήτηση

makripano

Δολοφόνος κατά συρροή στο Πόρτο Ράφτη! (Φωτός)



Αλλάξτε μέγεθος

fola3

Περισσότερα από 30 ζώα έχει θανατώσει το αδίστακτο ανθρωπόμορφο τέρας που περιφέρεται σε περιοχές του Πόρτο Ράφτη ρίχνοντας φόλες σε αδέσποτα.

Σύμφωνα με τα στοιχεία πουτ έχουν συγκεντρώσει φιλόζωοι, το ασυνείδητο αυτό άτομο κινείται, κυρίως, στις περιοχές Πανόραμα και Νάτσος, με ΙΧ αυτοκίνητο και καλύπτεται για τις φρικτές δραστηριότητες του από το σκοτάδι της νύχτας.

Ο «άνθρωπος» αυτός δεν έχει, μέχρι στιγμής συλληφθεί, όμως η δολοφονική ενασχόλησή του παίρνει ολοένα και μεγαλύτερες διαστάσεις μεταξύ των πολιτών που ψάχνουν τρόπο να τον βρουν και να τον παραδώσουν στη Δικαιοσύνη προκειμένου να τιμωρηθεί παραδειγματικά.

Όποιος λοιπόν παρατηρήσει το παραμικρό καλό είναι να επικοινωνήσει με το αστυνομικό τμήμα Μαρκοπούλου αφού τα στελέχη του έχουν δείξει, πολλές φορές στο παρελθόν, την ευαισθησία τους σε θέματα κακοποίησης αδέσποτων.

Τα στοιχεία αυτά παρουσιάζει το notioanatolika.gr με αφορμή σχετική ανάρτηση του Πορτοραφτιώτη Γιώργου Τρουλλινού ο οποίος δημοσιοποίησε και τις σχετικές φωτογραφίες:

fola2

fola1

Σχόλια