Date2

Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024 03:18:55

rss

αναζήτηση

makripano

Έκκληση του Δήμου Μαρκόπουλου για στήριξη του ΑΟΜ στο Final 4 του γυναικείου κυππέλου βόλεϊ στη Γλυφάδα!



Αλλάξτε μέγεθος

Final4 proti

Τη στήριξη της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του Αθλητικού Ομίλου Μαρκοπούλου (Α.Ο.Μ.), παρακολουθώντας από κοντά, τη συμμετοχή της στο Final 4, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 4 Μαρτίου, στο ΔΑΚ Γλυφάδας, ζητά με ανακοίνωσή του ο Δήμος Μαρκόπουλου.

Για την διευκόλυνση μάλιστα των ενδιαφερομένων να παρακολουθήσουν το παιχνίδι του ημιτελικού θα διατεθούν δωρεάν πούλμαν, μετ’ επιστροφής.

Τα πούλμαν θα αναχωρήσουν 2:45 μ.μ. από το Πόρτο Ράφτη και 3.00 μ.μ. από το Μαρκόπουλο. Με νεότερη ενημέρωση, όσοι ενδιαφέρονται θα πληροφορηθούν για τον ακριβή τόπο αναχώρησης των πούλμαν.

Όσοι επιθυμούν να συμμετέχουν στη… μαρκοπουλιώτικη «εκστρατεία» πρέπει να δηλώσουν τη συμμετοχή τους μέχρι και το βράδυ της Τρίτης (8.00 μ.μ.), 28/2/2017, στα Γραφεία του Α.Ο.Μ. ή στο fax: 22990 22697 ή στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., ώστε να προμηθευτούν έγκαιρα τις προσκλήσεις τους, από τον Α.Ο.Μ.

«Είναι μεγάλη τιμή για όλους μας, η προβολή του Δήμου μας και μέσω της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του Α.Ο.Μ., η οποία προκρίθηκε και διεκδικεί το Κύπελλο, ανάμεσα σε τόσο σπουδαίες ομάδες. Σας περιμένουμε όλες και όλους, να εμψυχώσουμε τις αθλήτριες, που θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό!», καταλήγει η ανακοίνωση του Δήμου Μαρκόπουλου.

Δείτε παρακάτω τη σχετική αφίσα: 

Final 4 olo

Σχόλια