Date2

Δευτέρα, 29 Απριλίου 2024 19:03:45

rss

αναζήτηση

makripano

Το… πλήθος των υποψηφίων δημάρχων στον Δήμο Παιανίας – Γλυκών Νερών



Αλλάξτε μέγεθος

paiania plithos apokl

Πληθαίνουν οι... μνηστήρες για τον δημαρχιακό θώκο Παιανίας – Γλυκών Νερών, μέρα με τη μέρα, αφού κανείς δεν κάνει πίσω για να συνεργαστεί με κάποιον άλλο εκτός μιας συγκεκριμένης εξαίρεσης.

Σύμφωνα με απολύτως ασφαλείς πληροφορίες του notioanatolika.gr, μέχρι αυτή τη στιγμή, υπάρχουν οκτώ απόλυτα ή σχετικά επιβεβαιωμένες υποψηφιότητες γεγονός που καθιστά τον προεκλογικό αγώνα ιδιαίτερα ενδιαφέροντα.

Πέραν των δύο βασικών υποψηφιοτήτων – αυτών δηλαδή του νυν δημάρχου Δημήτρη Δάβαρη και του νυν επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Ισίδωρου Μάδη – ιδιαίτερη κινητικότητα παρουσιάζουν τα Γλυκά Νερά αφού από εκεί φαίνεται ότι θα προέλθουν άλλες τρεις τουλάχιστον.

Πρόκειται για την... άρτι ανακοινωθείσα «Παιανία Γη» με επικεφαλής τον διευθυντή του 2ου Λυκείου Γλυκών Νερών Αλέξανδρο Καποδίστρια – η οποία μάλιστα θα αποτελέσει και την έκφραση του ΣΥΡΙΖΑ στις δημοτικές εκλογές – αλλά και για τις υποψηφιότητες του πρώην δημάρχου Λάμπρου Κασαγιάννη και του... διδύμου Γιώργου Σιώκου και Κώστα Κατσίκη.

Σε αυτούς πρέπει να προστεθεί η υποψηφιότητα του Κώστα Φιλιούση ως εκπροσώπου της Λαϊκής Συσπείρωσης (της αυτοδιοικητικής παράταξης του ΚΚΕ) καθώς και του Κώστα Μπουλμέτη ο οποίος θα επιχειρήσει να καταγράψει τις δυνάμεις των Ανεξάρτητων Ελλήνων στον δήμο.

Τέλος ένας ακόμη υποψήφιος που «ακούγεται» είναι ο πρόεδρος της Συνιδιοκτησίας Σταύρος Στάμου ο οποίος έχει αποδυθεί σε έναν αγώνα δρόμου προκειμένου να δει τις δυνάμεις του και να πράξει αναλόγως.

Η πρώτη αυτή «καταμέτρηση» υποψηφίων βέβαια δεν σημαίνει ότι δεν είναι δυνατόν να διαφοροποιηθεί η κατάσταση – υπάρχει πολύς χρόνος ακόμη μέχρι τον Μάιο του 2014 – ενώ όλοι κατανοούν ότι το δίδυμο Δάβαρη – Μάδη, εκτός εξαιρετικού απροόπτου, σαφώς και θα παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο.

Από εκεί και πέρα βέβαια όποιοι κι αν είναι οι υπόλοιποι γίνεται σαφές ότι αποκτούν ιδιαίτερο βάρος ενόψει μιας δεύτερης εκλογικής Κυριακής.

Η οποία θεωρείται κάτι περισσότερο από δεδομένη στον Δήμο Παιανίας – Γλυκών.

 

Σχόλια