Date2

Πέμπτη, 16 Μαΐου 2024 13:07:20

rss

αναζήτηση

makripano

7 «γαλάζια» στελέχη της Αττικής σχολιάζουν τις δηλώσεις Βορίδη



Αλλάξτε μέγεθος

voridis sinedrio andreas

Μπορεί τα μεγαλοστελέχη της Νέας Δημοκρατία εγκλωβισμένα σε ενοχικά σύνδρομα του παρελθόντος να αρνούνται ακόμη και να σχολιάσουν τις δηλώσεις του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου και βουλευτή Αττικής της Ν.Δ. Μάκη Βορίδη για τις ευθύνες του Ανδρέα Παπανδρέου και του ΠΑΣΟΚ της δεκαετίας του '80 για την κατάσταση της χώρας μας, όμως τα λεγόμενα μικρομεσαία στελέχη του κόμματος, έχουν εντελώς διαφορετική άποψη.

Αυτό προκύπτει από το ρεπορτάζ του notioanatolika.gr κατά τη διάρκεια των εργασιών του 9ου Συνεδρίου της Νέας Δημοκρατίας όταν «γαλάζια» στελέχη της Αττικής κλήθηκαν να σχολιάσουν τα όσα είπε ο κ. Βορίδης την Παρασκευή.

Υπενθυμίζεται ότι η φράση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του κυβερνώντος κόμματος που ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων από στελέχη του ΠΑΣΟΚ ανέφερε:

«Η κρίση στην Ελλάδα έχει συγκεκριμένο όνομα και επώνυμο. Για την καταστροφή του τόπου ευθύνονται οι επιλογές του ΠΑΣΟΚ, του Ανδρέα Παπανδρέου, σε μια συγκεκριμένη χρονική στιγμή».

Στην κάμερα του notioanatolika.gr μίλησαν για τη φράση αυτή οι Χάρης Δαμάσκος, αντιπρόεδρος του περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής, Νεκτάριος Καλαντζής, αντιπρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Παλλήνης, Ελένη Αντωνίου, αντιπρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Παιανίας, Ισίδωρος Μάδης, επικεφαλής μείζονος αντιπολίτευσης Δήμου Παιανίας, Δήμητρα Ράπτη, πολιτευτής Αττικής Ν.Δ., Άρης Βίτσιος, πρόεδρος ΝΟΔΕ Ν.Δ. Αττικής και Γιώργος Αλάνης, πρόεδρος Τ.Ε. Ν.Δ. Παιανίας.

Το γεγονός ότι οι απόψεις τους συγκλίνουν έως και ταυτίζονται με τη συγκεκριμένη του κ. Βορίδη, καταδεικνύει ότι στη βάση του κόμματος η παρέμβαση του βουλευτή Αττικής λειτούργησε ιδιαίτερα θετικά σε μια στιγμή μάλιστα που πλήθαιναν οι γκρίνιες για τη... στενή σχέση της Νέας Δημοκρατίας με το ΠΑΣΟΚ.

Δείτε το βίντεο του notioanatolika.gr:

 

Σχόλια