Date2

Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024 06:33:33

rss

αναζήτηση

makripano

Συνάντηση Παπαχρήστου – Τσιγαρίδα με χαμόγελα και… ένα πρώτο κοινό στοιχείο



Αλλάξτε μέγεθος

papaxr tsigaridas

Όσοι βρέθηκαν γύρω στις επτά το απόγευμα της Τρίτης στο καφέ La Casa στα Καλύβια, είδαν δύο γνώριμες φυσιογνωμίες να μιλάνε με εγκαρδιότητα αλλά και χαμηλόφωνα.

Ο λόγος για τον αντιδήμαρχο και υποψήφιο δήμαρχο Σαρωνικού, Δημήτρη Παπαχρήστου και τον δημοτικό σύμβουλο και εκ νέου επίσης υποψήφιο δήμαρχο και επικεφαλής της παράταξης «Σαρωνικός Νέα Πνοή», Χρήστο Τσιγαρίδα.

Οι δύο άνδρες που διατηρούν μία εξαιρετική σχέση είχαν τη δυνατότητα να πουν πολλά και ενδιαφέροντα ενόψει των δημοτικών εκλογών της επόμενης χρονιάς ενώ η καλή διάθεσή τους έδειξε ότι υπάρχει γόνιμο έδαφος ακόμη και συνεργασίας με δεδομένες τις δυνατότητες του καθενός.

Το notioanatolika.gr δεν είναι σε θέση να γνωρίζει τί ακριβώς ελέχθη μεταξύ των κ.κ. Παπαχρήστου και Τσιγαρίδα, το σίγουρο όμως είναι ότι το κλίμα ήταν εξαιρετικό και διόλου απίθανο να υπάρξει και νέα συνάντηση σε σύντομο χρονικό διάστημα όπου θα συζητηθούν πιο ουσιαστικά πράγματα.

Κληθέντες να σχολιάσουν τη συνάντηση οι δύο συμμετέχοντες σε αυτή, ο μεν κ. Τσιγαρίδας απάντησε «Η ισχύς εν της ενώσει» ενώ ο κ. Παπαχρήστου έκανε λόγο για μια πολύ εποικοδομητική συνάντηση για το μέλλον του δήμου προσθέτοντας: «Θα ξαναβρεθούμε σύντομα».

Πάντως τα χαμόγελα που κυριάρχησαν στη συνάντηση ήταν και απότοκα μιας πρώτης συμφωνίας των δύο ανδρών αλλά σε εντελώς διαφορετικό επίπεδο αφού αμφότεροι οι αυτοδιοικητικοί συνηγόρησαν στην απόλαυση ενός παγωμένου τσαγιού με λεμόνι.

 

      Ακολουθήστε μας και στο twitter!     

 

Σχόλια