Date2

Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024 03:18:55

rss

αναζήτηση

makripano

Ευρώπη Κοσμίδη: Στο στόχαστρο του ΣΥΡΙΖΑ γιατί είπε τη γνώμη της!



Αλλάξτε μέγεθος

avgi evropi

Κάθε τρόπο ψάχνουν τα όργανα του ΣΥΡΙΖΑ να απαξιώσουν ιδιαίτερα τα στελέχη της κυβέρνησης και της αυτοδιοίκησης τα οποία παράγουν ουσιαστικό έργο.

Τελευταίο παράδειγμα η επίθεση που δέχθηκε από την εφημερίδα Αυγή η περιφερειακή σύμβουλος Αττικής και εντεταλμένη Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας, Ευρώπη Κοσμίδη η οποία είχε το... θράσος να διαφωνήσει με την άποψη ενός τραγουδιστή ονόματι Κωνσταντίνου Χριστοφόρου.

Ο εν λόγω αοιδός τα έβαλε με τον γνωστό ραδιοφωνικό παραγωγό, επιχειρηματία και ηθοποιό, Σάββα Πούμπουρα επειδή ο τελευταίο εξέφρασε μια αυτονόητη σε πολλούς άποψη.

Ότι δηλαδή δεν είναι κακό κάποιος άνεργος να δουλέψει εθελοντικά αν δεν έχει άλλη δυνατότητα προκειμένου να παραμείνει στην αγορά εργασίας και να αυξήσει τις πιθανότητές του να επανέλθει σύντομα ως αμειβόμενος εργαζόμενος.

Ο κ. Χριστοφόρου λοιπόν έκανε λόγο για «βαρυσήμαντο εργασιακό Μανιφέστο του Καρλ...ε συγνώμη Σάββα Πούμπουρα», γεγονός το οποίο σχολιάστηκε από την κα Κοσμίδη.

«Μια χαρά τα είπε ο Σαββας και μην λαϊκίζετε, σας είχα και σε εκτίμηση», αντέτεινε η περιφερειακή σύμβουλος και το σύστημα ΣΥΡΙΖΑ δεν έχασε την ευκαιρία.

«Η Ευρώπη Κοσμίδη, γαλάζια περιφερειακή σύμβουλος με τον Γιώργο Πατούλη, ένοιωσε την ανάγκη να υπερασπιστεί την αμισθί εργασία και τον Σάββα Πούμπουρα, η ανάρτηση του οποίου προκάλεσε «ποταμό» οργισμένων σχολίων. Έτσι προσπαθώντας να κερδίσει τα 15 λεπτά -καλής ή κακής- δημοσιότητας, επέπληξε όσους στο twitter σχολίαζαν αρνητικά την αλήστου μνήμης τοποθέτηση του Πούμπουρα», έγραψε σε σχετικό δημοσίευμα προσθέτοντας και μια φωτογραφία της συμβούλου με τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη.

Βέβαια επί της ουσίας των τοποθετήσεων Πούμπουρα (έστω κι αν ζήτησε συγνώμη υπό το βάρος των λαϊκίστικων αντιδράσεων) και Κοσμίδη, δεν υπήρξε κανένα σχόλιο.

Υπενθυμίζεται ότι η κα Κοσμίδη έχει ανεβάσει κατακόρυφα τον πήχη της προσφοράς της ως εντεταλμένη περιφερειακή σύμβουλος Τεχνικών Έργων στην περιφέρεια Αττικής, γεγονός που έχει ενοχλήσει πλήθος άσπονδων φίλων της οι οποίοι ψάχνουν εναγωνίως τρόπους να απαξιώσουν τις δυνατότητές της οι οποίες αποδεικνύονται στην καθημερινότητα των απαιτήσεων τής αυτοδιοίκησης αλλά και της εργασίας της.

      Ακολουθήστε μας και στο twitter!     

Σχόλια