Date2

Σάββατο, 20 Απριλίου 2024 08:29:34

rss

αναζήτηση

makripano

Ουσιαστική η πρωτοποριακή επικοινωνία του Γ. Σωφρόνη με τους πολίτες του Δήμου Σαρωνικού



Αλλάξτε μέγεθος

sofronis dialogos

Ιδιαίτερα επιτυχημένος κρίνεται ο πρώτος διαδικτυακός διάλογος του τ. δημάρχου Σαρωνικού, Γιώργου Σωφρόνη με τους πολίτες των πέντε ενοτήτων του δήμου αποτελώντας παράλληλα έναν πρωτοποριακό αλλά και ασφαλή τρόπο επικοινωνίας μαζί τους εν μέσω της πανδημίας.

Ο κ. Σωφρόνης είναι ένας από τους πρώτους αυτοδιοικητικούς πανελλαδικά που εφαρμόζει την επικοινωνιακή αυτή μέθοδο, επαναβεβαιώνοντας για μιαν ακόμη φορά τη σαφή πρόθεσή του να βρίσκεται διαρκώς στο πλευρό των συμπολιτών του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στη μία ώρα και 15 λεπτά που διήρκεσε ο διάλογος αυτός ο κ. Σωφρόνης απάντησε σε 25 ερωτήσεις ενώ δέχθηκε και σχόλια από 158 συμπολίτες του.

Παράλληλα με δεδομένο ότι διαρκώς παρακολουθούσαν κατά μέσο όρο 90-100 χρήστες του διαδικτύου, την επικοινωνία του τ. δημάρχου με τους πολίτες παρακολούθησαν πάνω από 500 άτομα γεγονός που καταδεικνύει το ενδιαφέρον των πολιτών για συζητήσεις ουσίας και για απαντήσεις σε καίρια και φλέγοντα θέματα που απασχολούν την τοπική κοινωνία.

"Κάναμε την αρχή και έγινε σαφές ότι οι πολίτες του Δήμου Σαρωνικού αποζητούν τον διάλογο. Έχουμε υποχρέωση να συζητάμε μαζί τους ώστε να μην λαμβάνονται αποφάσεις εν αγνοία τους. Θα συνεχίσουμε την επικοινωνία και θα την εντείνουμε", δήλωσε σχετικά ο κ. Σωφρόνης. 

 

      Ακολουθήστε μας και στο twitter!     

 

Σχόλια