Date2

Σάββατο, 20 Απριλίου 2024 01:50:02

rss

αναζήτηση

makripano

Τα δάκρυα ευγνωμοσύνης του Γ. Σωφρόνη προς τους Κορωπιώτες! (Βίντεο)



Αλλάξτε μέγεθος

sofrkoropi

Την ευγνωμοσύνη του προς το σύνολο των μελών του δημοτικού συμβουλίου Κορωπίου εξέφρασε ο δήμαρχος, Γιώργος Σωφρόνης, στη διάρκεια της ομιλίας του την Κυριακή, στο Λαγονήσι, για την ομόφωνη απόφασή του που οδήγησε στη λύση του προβλήματος της αποχέτευσης του παραλιακού μετώπου του Δήμου Σαρωνικού.

Μάλιστα ο κ. Σωφρόνης παραδέχτηκε ότι δάκρυσε ακούγονταν την επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του δημοτικού συμβουλίου του γειτονικού δήμου, Αθηνά Κιούση να αποδέχεται τη μεταφορά των λυμάτων των παραθαλάσσιων περιοχών του Σαρωνικού στο ΚΕΛ Παιανίας – Κορωπίου, ενώ βέβαια δεν παρέλειψε να εκφράσει τις ευχαριστίες του και προς τον δήμαρχο Δημήτρη Κιούση.

Υπενθυμίζεται ότι το σχετικό θέμα είχε συζητηθεί στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Κρωπίας, στις 18 Οκτωβρίου 2018 και το Σώμα είχε λάβει τη σχετική ομόφωνη απόφαση.

Ο κ. Σωφρόνης καταχειροκροτούμενος από τους συμπολίτες του επεσήμανε ότι η δημοτική αρχή του κατάφερε να φέρει όχι μία αλλά δύο λύσεις για το αποχετευτικό των παραλίων σε αντίθεση με την προηγούμενη του κ,. Φιλίππου που δεν είχε φέρει ούτε μία!

Πάντως ο δήμαρχος Σαρωνικού παραδέχθηκε ενώπιον όλων ότι δάκρυσε όταν άκουσε τη συμπαράσταση των Κορωπιωτών κάτι που, όπως πρόσθεσε, δεν του έχει ξανασυμβεί ακόμη και σε δύσκολες στιγμές «όταν μας πετούσαν πέτρες για την πρόταση μας για δημιουργία ΚΕΛ στο ΒΙΟΠΑ Καλυβίων», όπως χαρακτηριστικά πρόσθεσε.

Παρακολουθείστε στο βίντεο του notioanatolika.gr τί ακριβώς είπε σχετικά, ενώπιον των εκατοντάδων συμπολιτών του, εκφράζοντας την ευγνωμοσύνη του προς τους Κορωπιώτες:

Διαβάστε επίσης: Γιώργος Σωφρόνης: Εξαιρετικά μαζική συγκέντρωση – καταλύτης ενόψει των εκλογών του Μαΐου! (Βίντεο & Φωτός)

Σχόλια