Date2

Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024 07:34:19

rss

αναζήτηση

makripano

Ο καιρός στα Μεσόγεια έως το βράδυ της Παρασκευής 15/10/21 (Νεότερα στοιχεία)



Αλλάξτε μέγεθος

kakok sinexeia

Σε εξέλιξη βρίσκεται η κακοκαιρία «Μπάλλος» με βροχές και καταιγίδες σε μεγάλο μέρος της χώρας.

Σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά δεδομένα του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / meteo.gr, κατά το υπόλοιπο της Πέμπτης 14/10 και έως το πρωί της Παρασκευής 15/10 αναμένονται βροχές και καταιγίδες στο σύνολο της χώρας.

Σημειώνεται ότι ισχυρές βροχές και καταιγίδες αναμένονται και στην Αττική από το μεσημέρι της Πέμπτης 14/10 έως το μεσημέρι της Παρασκευής 15/10 ενώ υπάρχει και πιθανότητα χαλαζοπτώσεων.

Δείτε παρακάτω τις τελευταίες μετεωρολογικές προβλέψεις για τις περιοχές των Μεσογείων.

Π. Φώκαια – Ανάβυσσος – Σαρωνίδα – Λαγονήσι – Αγ. Μαρίνα Κορωπίου

Καθ' όλη τη διάρκεια της νύχτας της Πέμπτης προς Παρασκευή προβλέπονται καταιγίδες με ανέμους οι οποίοι μετά τα μεσάνυχτα θα πνέουν με ένταση 4 μποφόρ. Μια ανάπαυλα της κακοκαιρίας αναμένεται γύρω στις 9 το πρωί αλλά μετά τις 11 οι καταιγίδες θα επαναληφθούν και θα διαρκέσουν έως αργά το βράδυ της Παρασκευής με τους ανέμους κατά διαστήματα να φτάνουν ακόμη και στα 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί μεταξύ 17 και 21 βαθμών Κελσίου.

Κορωπί – Παιανία

Δυνατές βροχές θα είναι το χαρακτηριστικό των επόμενων ωρών ενώ καταιγίδες αναμένονται από τις 12 το μεσημέρι και μετά οι οποίες δεν θα κοπάσουν πριν από νωρίς το βράδυ της Παρασκευής. Οι άνεμοι θα πνέουν κατά διαστήματα με ένταση 5 μποφόρ αλλά ριπές τους θα φτάσουν ακόμη και τα επτά. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί μεταξύ 16 και 20 βαθμών Κελσίου.

Μαρκόπουλο – Καλύβια – Κερατέα

καταιγίδες αναμένονται μέχρι τα ξημερώματα οι οποίες θα συνεχιστούν μετά από μια ανάπαυλα λίγων ωρών στη διάρκεια των οποίων όμως θα συνεχίζει να βρέχει έως και νωρίς το βράδυ της Παρασκευής. Στη διάρκεια της ημέρας θα πνέουν άνεμοι έντασης πέντε και κατά διαστήματα επτά μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί μεταξύ 16 και 20 βαθμών Κελσίου.

Πόρτο Ράφτη – Βραυρώνα – Αρτέμιδα

Καταιγίδες και άνεμοι έντασης, κατά διαστήματα, ακόμη και επτά μποφόρ θα είναι τα χαρακτηριστικά του καιρού τις επόμενες ώρες. Μικρή ανάπαυλα αναμένεται τα ξημερώματα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί μεταξύ 17 και 22 βαθμών.

 

      Ακολουθήστε μας και στο twitter!     

 

Σχόλια