Date2

Σάββατο, 20 Απριλίου 2024 11:19:55

rss

αναζήτηση

makripano

Δύσκολο το επόμενο 12ωρο με ισχυρές βροχές σε ολόκληρη την Ανατολική Αττική! (Χάρτης)



Αλλάξτε μέγεθος

vasiko vroxes

Επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα με ισχυρότατες βροχές και καταιγίδες αναμένεται να σημειωθούν τις επόμενες ώρες στις περισσότερες περιοχές της ανατολικής Αττικής.

Οι μετεωρολόγοι εφιστούν την προσοχή των πολιτών κυρίως μετά τα μεσάνυχτα της Δευτέρας προς Τρίτη.

Πιο συγκεκριμένα καταιγίδες αναμένονται καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας στις περιοχές από την Ανάβυσσο έως και το Λαγονήσι ενώ η κακοκαιρία θα κοπάσει μετά τις 5 τα ξημερώματα της Τρίτης.

Ίδια κατάσταση με έντονες καταιγίδες αναμένεται και στις περιοχές του Κορωπίου, της Παιανίας, της Παλλήνης και του Γέρακα.

Σε Μαρκόπουλο, Καλύβια, Κερατέα δεν φαίνεται να διαφοροποιείται τίποτε αφού και εκεί το ύψος της βροχής εξαιτίας των καταιγίδων θα ξεπεράσει τα 15 χιλιοστά και μπορεί να φθάσει ακόμη και τα 20 αλλά το πολύ μέχρι τις 3 το πρωί.

Ιδιαίτερα έντονα καιρικά φαινόμενα αναμένονται και στην ευρύτερη περιοχή των Σπάτων και του αεροδρομίου καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας.

Οι έντονες καταιγίδες θα πλήξουν και τα νότια προάστια (Βάρη, Βούλα, Βουλιαγμένη) μέχρι τις πρώτες ώρες της Τρίτης. Στα ανατολικά παράλια της ανατολικής Αττικής από Λαύριο έως και την Αρτέμιδα (συμπεριλαμβανομένου του Πόρτο Ράφτη) αναμένονται ισχυρές καταιγίδες από τις 9 το βράδυ της Δευτέρας έως και τα ξημερώματα της Τρίτης.

Και στην ευρύτερη περιοχή της Ραφήνας αναμένονται έντονα φαινόμενα όσο όμως θα προχωράμε προς τη Νέα Μάκρη και τον Μαραθώνα αυτά θα εξασθενούν πιο γρήγορα.

Δείτε παρακάτω τον χάρτη με τις βροχές των επόμενων ωρών στην Αττική όπως δημοσιεύθηκε στο meteo.gr:

vroxi attiki1

Σχόλια