Date2

Σάββατο, 15 Φεβρουαρίου 2025 02:50:21

rss

αναζήτηση

makripano

Ορθοπεταλιές για τα παιδιά του χωριού SOS στη Βάρη



Αλλάξτε μέγεθος

Τρόφιμα και παιχνίδια για τα παιδιά που το έχουν ανάγκη θα συγκεντρώσουν οι γνωστοί σε όλους πλέον ποδηλάτες της Παρασκευής.

Σήμερα το βράδυ λοιπόν (21 Δεκεμβρίου), το ραντεβού έχει δοθεί για την πλατεία της Βάρης.

Όπως αναφέρουν, 

"Κρίση? Ναι, κρίση...

Αλλά εμείς την Παρασκευή ζεσταίνουμε τις καρδιές μας, γινόμαστε μια ακόμα πιο ενωμένη παρέα και πάμε να μεταφέρουμε το μήνυμα πως, παρά τις δικές μας δυσκολίες, δεν παύουμε να νοιαζόμαστε για κάποια παιδιά που χρειάζονται την αγάπη μας.

Για τρίτη συνεχή χρονιά οι συμμετέχοντες στο FREEDAY μαζεύουν τρόφιμα και παιχνίδια για τα παιδιά του παιδικού χωριού SOS της Βάρης, στέλνοντας το μήνυμα πως οι δυσκολίες δεν είναι σε θέση να μας λυγίσουν και πως με αγάπη, γέλιο και με το να γινόμαστε ένα κάθε Παρασκευή φτιάχνουμε τη μαγική συνταγή του αντίδοτου σε όλα όσα περνάμε.

Φέτος το παιδικό χωριό SOS θα είναι και ο προορισμός μας, και όσοι θέλουν θα μπορούν να μεταφέρουν ως εκεί όσα θέλουν να δώσουν. Λόγω στενότητας χώρου, είναι αδύνατο να ανέβουμε όλοι μαζί ταυτόχρονα στο χωριό, έτσι η στάση θα γίνει λίγα μέτρα πιο κάτω και θα ανηφορίζουμε κατά μικρές ομάδες.

Το χωριό φιλοξενεί 70 παιδιά ηλικίας 2 έως 16 ετών!!

Στην πλατεία από τις 21:00, μία ώρα πριν ξεκινήσει η Χριστουγεννιάτικη βόλτα μας, θα βρίσκεται το φορτηγάκι του χωριού για να μαζέψει παιχνίδια, επιτραπέζια, κούκλες και ότι παιχνίδι μικρό ή μεγάλο μπορεί να φέρει ο καθένας μας !

ΤΡΟΦΙΜΑ ,ΔΗΜΗΤΡΙΑΚΑ,ΟΣΠΡΙΑ, ΖΥΜΑΡΙΚΑ, ΜΑΡΜΕΛΑΔΕΣ, ΜΕΛΙ που τόσο τα έχουν ανάγκη. Ένα πακέτο μακαρόνια είναι μια μεγάλη βοήθεια για αυτούς τους ανθρώπους που ολόψυχα αφιερώνουν τον εαυτό τους σε αυτά τα παιδιά".

Σχόλια