ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ανατριχιαστική υπόθεση παιδεραστίας στο Λαύριο!
- Δημιουργηθηκε στις Τρίτη, 11 Δεκεμβρίου 2012 19:57
Μια απίστευτη όσο και σοκαριστική υπόθεση παιδεραστίας στην πόλη του Λαυρίου φέρνει σήμερα στη δημοσιότητα το notioanatolika.gr.
Συνελήφθη την Παρασκευή το απόγευμα ένας 45χρονος άνδρας ο οποίος όπως αποδείχτηκε διατηρούσε... δεσμό με μιαν 11χρονη μαθήτρια της στ΄ Δημοτικού. Και μάλιστα για να ικανοποιήσει τις αρρωστημένες ορέξεις του δεν δίστασε να βάλει στο «παιχνίδι» και το μικρό παιδί του!
Σύμφωνα με τις απολύτως ασφαλείς και διασταυρωμένες πληροφορίες του notioanatolika.gr η αποκάλυψη της ανατριχιαστικής ιστορίας έγινε το πρωί της περασμένης Παρασκευής όταν μια δασκάλα δημοτικού του Λαυρίου έφθανε στο σχολείο για το μάθημα. Πλησιάζοντας στην είσοδο είδε μια 11χρονη μαθήτρια να αγκαλιάζεται με έναν μεγάλο άνδρα ο οποίος την έπιανε από τη μέση και της χάιδευε το στήθος και τα οπίσθια ενώ τη φιλούσε στο πρόσωπο και στο στόμα.
Η δασκάλα έκπληκτη κοντοστάθηκε αφού δεν πίστευε αυτό που έβλεπε καθώς ήταν εμφανές ότι δεν επρόκειτο για τον πατέρα της μικρής. Τη στιγμή εκείνη ο ανώμαλος άνδρας την κατάλαβε και έσπευσε να φύγει ψιθυρίζοντας κάτι στο αυτί της μαθήτριας ενώ της χάιδεψε για μιαν ακόμη φορά το στήθος.
Σοκαρισμένη η δασκάλα πήγε αμέσως στο γραφείο της διευθύντριας και της ανέφερε το περιστατικό. Η διευθύντρια με τη σειρά της κάλεσε τη μικρή και με εύσχημο τρόπο την έκανε να της εκμυστηρευτεί τί συνέβαινε.
Από τον περασμένο λοιπόν Σεπτέμβριο και κάθε βράδυ πήγαινε στο σπίτι του 45χρονου και έπαιζαν μαζί την «οικογένεια». Ο 45χρονος ήταν ο... σύζυγος, η 11χρονη μαθήτρια η «σύζυγος» και η μικρή κόρη του τέρατος έπαιζε τον ρόλο του παιδιού του «ζευγαριού»!
«Παίζοντας» λοιπόν όπως είπε το παιδί, το αγκάλιαζε, το φιλούσε στο στόμα, και το χάιδευε κάτω από τα ρούχα στην κοιλιά και στο στήθος!
Όπως ήταν φυσικό η διευθύντρια του σχολείου αμέσως ειδοποίησε την αστυνομία και στην υπόθεση ενεπλάκη και η Εισαγγελία Ανηλίκων. Παράλληλα ειδοποιήθηκαν και οι γονείς της μικρής οι οποίοι όμως αφού συνομίλησαν με την 11χρονη κόρη τους είπαν ότι αυτή τους αρνήθηκε τα πάντα.
Η ανατριχιαστική ιστορία όμως, ευτυχώς, έφτανε στο τέλος της. Η κινητοποίηση της αστυνομίας οδήγησε στη σύλληψη του 45χρονου άνδρα νωρίς το απόγευμα της ίδιας ημέρας. Ο οποίος όμως αρνήθηκε να πει το παραμικρό.
Την ίδια ώρα το παιδί εξετάστηκε από ψυχολόγο της αστυνομίας και ναι μεν αρνήθηκε όσα είχε εκμυστηρευτεί με λεπτομέρειες στη διευθύντρια του σχολείου όμως δέχτηκε ότι υπήρχαν χάδια και φιλιά στο σπίτι του δράστη «πάνω στο παιχνίδι».
Όπως είναι φυσικό η υπόθεση πήρε την οδό της Δικαιοσύνης όμως το σοκ που έχει υποστεί το 11χρονο κορίτσι είναι τεράστιο με δεδομένο ότι ξαφνικά βρέθηκε και σε ένα περιβάλλον που μόνο φόβο θα μπορούσε να του δημιουργήσει.
Το notioanatolika.gr έχοντας πλήρη επίγνωση της σοβαρότητας του θέματος δεν δημοσιοποιεί στοιχεία που να αποκαλύπτουν ούτε την ταυτότητα της μικρής ούτε βέβαια το σχολείο έξω από το οποίο παίχτηκε η τελευταία πράξη του δράματος που τραυμάτιζε την παιδική ψυχή επί σχεδόν τέσσερις μήνες.
Οφείλουμε πάντως να απονείμουμε τα εύσημα στη δασκάλα που αντελήφθη το θέμα και δεν αδιαφόρησε αλλά και στη διευθύντρια η οποία έδρασε άμεσα και διακριτικά και έτσι ξετυλίχτηκε το κουβάρι των ανώμαλων ορέξεων του 45χρονου.
Σχόλια