Date2

Σάββατο, 20 Ιουλίου 2024 16:33:04

rss

αναζήτηση

makripano

Καλύβια: Η οικογένεια μετά τα 50 και οι κινήσεις που όπλισαν το χέρι του 16χρονου πατροκτόνου (Αποκλειστικές φωτό)Αλλάξτε μέγεθος

1egl2

Πληθαίνουν τα ερωτήματα για τους ακριβείς λόγους που όπλισαν το χέρι του 16χρονου καθ’ ομολογία πατροκτόνου.

Μπορεί ο έφηβος να υποστήριξε στους αστυνομικούς ότι επιτέθηκε στον πατέρα του εν βρασμώ ψυχής όμως τα όσα είχαν συμβεί τις προηγούμενες ώρες δεν οδηγούν σε τέτοιο συμπέρασμα.

Δεν είναι τυχαίο ότι ο 16χρονος έφτασε στο σπίτι του γύρω στις 9 το βράδυ της Παρασκευής και αφού είχε πάει βόλτα με φίλους του στο κέντρο της Αθήνας.

Κανείς δεν γνωρίζει εάν ελέχθη κάτι στην εφηβική παρέα, που φόρτισε τον έφηβο και έτσι όταν έφτασε στο σπίτι του πήρε δύο μαχαίρια και περίμενε την επιστροφή του πατέρα του.

Ο 71χρονος (ένθετη φωτό) έφτασε στο σπίτι γύρω στις 9.20 και σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία ο γιος του τον περίμενε στην εσωτερική πόρτα του σπιτιού.

Μόλις τον είδε του επιτέθηκε χτυπώντας τον και με τα δύο μαχαίρια προκαλώντας του πολλές πληγές στον λαιμό, στον θώρακα και στην κοιλιά.

Σαστισμένος ο πατέρας κατέβηκε στην πυλωτή του σπιτιού όπου ουσιαστικά εκεί ξεψύχησε κάτι που φαίνεται στη σχετική φωτογραφία του notioanatolika.gr και από το γεμάτο αίματα δάπεδο.

Από εκεί και πέρα όλα είναι περισσότερο γνωστά αφού επιτόπου έφτασαν αστυνομικοί, είδαν τον 71χρονο να κείτεται μέσα στα αίματα στην πυλωτή ενώ ο 16χρονος γιος του ήταν παρών και συνελήφθη.

Ο λόγος ήταν, επιπροσθέτως, ότι η μητέρα του είχε ειδοποιήσει την αστυνομία ότι της τηλεφώνησε ο γιος της πως σκότωσε τον πατέρα του.

Ο καθ’ ομολογία δράστης ζούσε στο σπίτι της οδού Γαλήνης (κάθετη στην Γαλάζιας Ακτής) μόνο με τον πατέρα του αφού η αλλοδαπή μητέρα του και ο μεγαλύτερος (19 χρονών) αδελφός του είχαν φύγει από την κοινή κατοικία επειδή, όπως υποστήριξε ο καθ’ ομολογία πατροκτόνος, κακοποιούνταν από το θύμα επί σειρά ετών.

Μάλιστα και ο 16χρονος περίμενε να ενηλικιωθεί για να εγκαταλείψει την πατρική στέγη.

Το στοιχείο αυτό – της κοινής γραμμής μητέρας και δύο γιων – φαίνεται και από το γεγονός πως όταν ο 16χρονος μετήχθη στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών όπου του ασκήθηκε ποινική δίωξη και του δόθηκε προθεσμία μέχρι την Τετάρτη για να απολογηθεί, συνοδευόταν τόσο από τη μητέρα όσο και τον 19χρονο αδελφό του.

Από εκεί και πέρα κανείς δεν είναι σε θέση να βρει την άκρη του νήματος στην ενδεχομένως άσχημη κατάσταση που επικρατούσε στο σπίτι του θύματος.

Σε αυτό θα ρίξουν φως οι καταθέσεις τόσο της μητέρας όσο και του μεγάλου αδελφού του καθ’ ομολογία πατροκτόνου αλλά των φίλων του.

3egl4 censored

Στη γειτονιά του αδιεξόδου της οδού Γαλήνης όσοι μιλούν για το θύμα κάνουν λόγο για έναν άνθρωπο με μέτρια οικονομική επιφάνεια ο οποίος προσπάθησε να διασφαλίσει την υστεροφημία του με τη δημιουργία οικογένειας σε μεγάλη ηλικία.

Κάτι το οποίο ενδεχομένως, στην πορεία των χρόνων, να τον οδήγησε σε μια συμπεριφορά που ξεπέρασε τα όρια για να καταλήξει στη δολοφονία του από τα χέρια του ίδιου του παιδιού του.

2egl1

4egl3

Διαβάστε σχετικά: Φρίκη στα Καλύβια: 16χρονος δολοφόνησε τον 71χρονο πατέρα του

 

      Ακολουθήστε μας και στο twitter!      

Σχόλια