Date2

Σάββατο, 20 Απριλίου 2024 02:36:13

rss

αναζήτηση

makripano

Την Τρίτη το τελευταίο αντίο στο γελαστό παιδί με την κιθάρα, Στέλιο Μοσχονησιώτη!



Αλλάξτε μέγεθος

moschonisiotis kideia

Κανείς δεν έχει καταφέρει να συνέλθει από το σοκ του τραγικού χαμού του 43χρονου καθηγητή και πατέρα δύο παιδιών, Στέλιου Μοσχονησιώτη που «έφυγε» την περασμένη Πέμπτη με φρικτό τρόπο.

Η κηδεία του παλικαριού που αγάπησαν όχι μόνο οι συμπολίτες του στην Παλαιά Φώκαια αλλά και οι εκατοντάδες μαθητές του με τελευταίους αυτούς του 1ου ΕΠΑΛ Δραπετσώνας στο οποίο εργαζόταν μέχρι το μοιραίο πρωινό, θα είναι πάνδημη.

«Την Τρίτη στις 3:00 (σ.σ.: μετά το μεσημέρι) στον Ιερό Ναό Αγ. Ειρήνης, στην Παλαιά Φώκαια, θα πούμε το αντίο στο γελαστό παιδί με την κιθάρα. Σας ευχαριστούμε όλους για την αγάπη, τη σκέψη και τη συμπαράστασή σας», ανακοίνωσε η οικογένεια του αγαπημένου σε όλους Στέλιου.

Ο λόγος που η εξόδιος ακολουθία του 43χρονου καθηγητή καθυστέρησε τόσο πολύ ήταν για να παραστεί σε αυτήν και η σύζυγός του Ελένη η οποία επίσης τραυματίστηκε στο μοιραίο τροχαίο αλλά ευτυχώς κατάφερε να ξεπεράσει τα όποια προβλήματα!

Διαβάστε σχετικά: Παλαιά Φώκαια: Και άλλος νέος θυσία στον Μολώχ της ασφάλτου της Αθηνών - Σουνίου!

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες από το τραγικό τροχαίο δυστύχημα που κόστισε τη ζωή στον Στέλιο και προκάλεσε τον τραυματισμό τριών ακόμη ατόμων, στη λεωφόρο Αθηνών Σουνίου στο ύψος του Αγ. Νικολάου Αναβύσσου το απόγευμα της Πέμπτης 20 Φεβρουαρίου:

tragodia1

tragodia2

tragodia3

Σχόλια