Date2

Σάββατο, 11 Ιουλίου 2020 08:35:26

rss

αναζήτηση

makripano

Ο 40χρονος Κορωπιώτης που κλέβει και ξανακλέβει χωρίς να εκτίει ποινές, τώρα και σε Μαρκόπουλο – Πόρτο Ράφτη!!

Αλλάξτε μέγεθος

kleftis keratea

Ούτε μία ούτε δύο αλλά είκοσι περιπτώσεις κλοπών εξιχνίασαν τα στελέχη του Τμήματος Ασφαλείας Μαρκοπούλου μετά τη σύλληψη, από συναδέλφους τους της Άμεσης Δράσης, του… γνωστού 40χρονου Κορωπιώτη του οποίου η δράση να μπορούσε, κάλλιστα, να γίνει ακόμη και ταινία του Χόλιγουντ!

Ο «γνωστός» συνελήφθη το πρωί της Πέμπτης στο Πόρτο Ράφτη αφού λίγο νωρίτερα είχε διαρρήξει ένα κατάστημα στο Μαρκόπουλο και στη συνέχεια είχε αποπειραθεί να διαρρήξει άλλο κατάστημα στο Πόρτο Ράφτη.

Τα στελέχη του Τμήματος Ασφαλείας Μαρκοπούλου ανακάλυψαν αυτό που γνωρίζουν ήδη οι συνάδελφοί τους στο Τμήμα Ασφαλείας Κορωπίου, ότι ο εν λόγω μικροκακοποιός κατά το τελευταίο εξάμηνο προέβαινε σε διαρρήξεις-κλοπές καταστημάτων στις περιοχές του Μαρκόπουλου και του Κορωπίου!

Πρόκειται για τον ίδιο κλέφτη ο οποίος είχε συλληφθεί από αστυνομικούς του Τ.Α. Κορωπίου στις 17 Ιανουαρίου αφού είχε χτυπήσει το κεφάλι του σε ένα δοκάρι τη στιγμή που έκλεβε ένα κατάστημα στο Κορωπί και έβαλε τις φωνές για να προστρέξει και να τον περιθάλψει το παραλίγο θύμα του.

Το απίστευτο στη συνέχεια είναι ότι οι αστυνομικοί τον οδήγησαν στο δικαστήριο όπου αρχικά ζήτησε προθεσμία τριών ημερών για να ετοιμάσει την απολογία του κι όταν οδηγήθηκε ξανά για να δικαστεί ζήτησε… αναβολή και την έλαβε.

Μόλις γύρισε στο Κορωπί το έργο επαναλήφθηκε. Συνελήφθη και πάλι στις 24 Ιανουαρίου, οδηγήθηκε στο δικαστήριο, έλαβε τριήμερη προθεσμία και στη συνέχεια στη δίκη του ζήτησε αναβολή και του ξαναδόθηκε.

Η επιστροφή του αυτή τη φορά στο σπίτι του τον οδήγησε, μάλλον στο συμπέρασμα να… επισκεφθεί και γειτονικές περιοχές όπως το Μαρκόπουλο (στο οποίο είχε «ξαναχτυπήσει») και το Πόρτο Ράφτη. Μάλιστα για τις μετακινήσεις του κατάφερε να βρει ένα ποδήλατο και να μην αναγκάζεται να κουράζεται με ποδαρόδρομο. Ίσως δε και από το φόβο μην ξανατραυματιστεί βρήκε και συνεργό.

Με τον οποίο… περιδιάβαιναν και τα μαγαζιά του Μαρκοπούλου και του Πόρτο Ράφτη εκτός από αυτά του Κορωπίου!

Σημειωτέον ότι ο… κύριος αυτός έχει στην πλάτη του ποινές από κλοπές και διαρρήξεις οι οποίες ξεπερνούν τα 15 χρόνια φυλάκισης. Και βέβαια πριν από την αλλαγή του Ποινικού Κώδικα, την 1η Ιουλίου 2019, βρισκόταν πίσω από τα σίδερα της φυλακής αλλά ήταν και από τους πρώτους που εκμεταλλεύθηκε τις ευνοϊκές διατάξεις του νέου νόμου και αποφυλακίστηκε!

Το ερώτημα που τίθεται βέβαια είναι τι συμβαίνει όταν παρουσιάζεται το δικαστήριο και πώς υπάρχουν δικαστές οι οποίοι δέχονται να του δώσουν αναβολή παρά το γεγονός ότι θεωρείται πλέον κάτι παραπάνω από σεσημασμένος!

Διαβάστε παρακάτω ένα μόνο τμήμα από την… πολυτάλαντη ζωή του αφού έφτασε στο σημείο να «πρωταγωνιστήσει» ακόμη και σε βίντεο την ώρα της δράσης του στην Κερατέα!

Στο ίδιο έργο θεατές: Τρίτη σύλληψη, με κωμικοτραγικό τρόπο, για τον… γνωστό 39χρονο διαρρήκτη του Κορωπίου!

Κορωπί: Χειροπέδες, πάλι, σε παλιό... πρωταγωνιστή βίντεο για σωρεία κλοπών στην πόλη!

Κερατιώτης επιχειρηματίας ανέβασε στο facebook βίντεο με τον κλέφτη του καταστήματός τους!

Σχόλια