Date2

Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024 06:18:28

rss

αναζήτηση

makripano

­BBQ Brick: Ο πραγματικά ευκολότερος και φθηνότερος τρόπος για ψήσιμο στα κάρβουνα σε τιμές – έκπληξη! (Βίντεο)



Αλλάξτε μέγεθος

man grilling

Το μεγαλύτερο μυστικό για το ψήσιμο με κάρβουνα είναι η φωτιά! Πόσες φορές δεν έχετε ακούσει τη φράση αυτή από έμπειρους, επαγγελματίες, ψήστες;

Ποιά φωτιά όμως είναι καλή; Μα αυτή που έχει σταθερή θερμότητα για πολύ ώρα ώστε ό,τι αποφασίσετε να ψήσετε, να ψηθεί ομοιόμορφα και στο χρονικό διάστημα που πρέπει χωρίς να βρεθείτε μπλεγμένοι με ανεπιθύμητες καταστάσεις.

Μια καλοψημένη μπριζόλα στα κάρβουνα ή παϊδάκια ή λουκάνικα ή κοτόπουλο ή μπιφτέκια ή ψάρια ή ακόμη και λαχανικά έχουν λοιπόν το... μυστικό τους που ακούει στο όνομα bbq bricks!

Μια λύση που δεν σας προδίδει αλλά – επειδή όλα έχουν τη σημασία τους – δεν βρομίζει κιόλας όχι μόνο την ψησταριά αλλά και τον χώρο γύρω από αυτή με τα χύμα κάρβουνα!

Τα bbq bricks είναι απόλυτα εύκολα στη χρήση, βρίσκονται αεροστεγώς κλεισμένα στη συσκευασία τους και μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όσα εσείς επιθυμείτε ανάλογα με την ποσότητα τροφίμων που θέλετε να ψήσετε!

Μέσα σε ελάχιστα λεπτά αρπάζουν και δημιουργούν την απαιτούμενη – σταθερή – θερμότητα η οποία διαρκεί δύο ολόκληρες ώρες ανά πλάκα, για ένα καλό ψήσιμο ενώ δεν χρειάζεται να μετακινείται με μια τσιμπίδα κάρβουνα δεξιά ή αριστερά για να έχετε περισσότερη φωτιά, αφού η θερμότητα που παράγεται είναι έντονη και διαρκής!

Τα bbq bricks διατίθενται τώρα και στην περιοχή μας σε συσκευασίες των 2 και 4 κιλών σε τιμές – έκπληξη, αφού λόγω του Πάσχα, το... αφεντικό τρελάθηκε και πουλάει με έκπτωση 50%!

Έτσι η συσκευασία των 2 κιλών (4 πλάκες) κοστίζει μόλις 2,5 ευρώ και η συσκευασία των 4 κιλών (8 πλάκες) μόλις 4,5 ευρώ!

Μπορείτε να βρείτε τη νέα αυτή γενιά κάρβουνου ψησίματος στη SAMARASENERGY, στην οδό Υπαπαντής 172, στην Αρτέμιδα ενώ μπορείτε να μάθετε περισσότερα και να κάνετε παραγγελίες και στα τηλέφωνα 2294088444 και 6936068392.

bbq brick flaming

Παρακολουθείστε στο βίντεο που ακολουθεί τον πανεύκολο τρόπο ανάμματος των bbq bricks που κάνουν το ψήσιμο παιχνίδι ακόμη και για ένα μικρό παιδί:

Σχόλια