Date2

Τετάρτη, 24 Ιουλίου 2024 00:42:51

rss

αναζήτηση

makripano

Ένα μεγάλο «ευχαριστώ» για την ανεπανάληπτη συναυλίαΑλλάξτε μέγεθος

sinavlia efxaristo

Δημόσια ευχαριστήρια επιστολή απέστειλε ο Δήμος Κρωπίας προς τον ανώνυμο πολίτη του Κορωπίου, στους καλλιτέχνες και μουσικούς, σε εθελοντές, χορηγούς, συλλόγους και εργαζομένους του δήμου, και σε όλους όσοι προσέφεραν για την πραγματοποίηση της συναυλίας αλληλεγγύης της 25ης Φεβρουαρίου.

Το αποτέλεσμα ήταν η συγκέντρωση 6 τόνων τροφίμων για το δημοτικό κοινωνικό παντοπωλείο και τη στήριξη των θυμάτων της οικονομικής κρίσης. Η επιστολή είναι η ακόλουθη:

«Δεχθείτε τις θερμές ευχαριστίες μας για την αφιλοκερδή συμμετοχή σας στις προσπάθειες του Δήμου Κρωπίας, της Κοινωφελούς Επιχείρησης και του ΝΠΔΔ Σφηττός για την υποστήριξη του Δημοτικού Κοινωνικού Παντοπωλείου. Η μεγάλη συναυλία αλληλεγγύης της Δευτέρας 25 Φεβρουαρίου 2013 στο κλειστό Γυμναστήριο του 1ου Γυμνασίου Κορωπίου την οποία οργανώσαμε μαζί δεν θα είχε επιτυχία αν δεν είχαμε την προσφορά σας.

Είμαστε υπερήφανοι που η ελληνική και τοπική κοινωνία αποτελείται από άξιους πολίτες, οι οποίοι έχουν υψηλή την αίσθηση του κοινωνικού καθήκοντος, προσφέρουν εθελοντικά και μετέχουν σε δημοτικές κοινωνικές πολιτικές.

Επιθυμούμε να ευχαριστήσουμε πρωτίστως κάθε ανώνυμο πολίτη του Κορωπίου που προσέφερε από το υστέρημά του αλλά και ονομαστικά τους καλλιτέχνες, τους μουσικούς, τους συλλόγους, τους εθελοντές και χορηγούς. Οι ενέργειες αυτές αναδεικνύουν, μεταξύ άλλων, τα ειλικρινή αισθήματα κοινωνικής αλληλεγγύης προς τους συμπολίτες μας που βρίσκονται σε κατάσταση απόλυτης φτώχειας.

Ευχαριστούμε :
1. Τον ανώνυμο κάτοικο Κορωπίου καθώς και κάθε επισκέπτη ή φίλο/η του Κορωπίου
2. Τον Παναγιώτη Στεργίου που είχε τη μουσική επιμέλεια και τον Πασχάλη Τόνιο που είχε την καλλιτεχνική επιμέλεια του προγράμματος της συναυλίας.
3. Τον Γρηγόρη Βαλτινό, παρουσιαστή της εκδήλωσης.
4. Τους καλλιτέχνες (κατά αλφαβητικά σειρά): Γεράσιμο Ανδρεάτο, Ελένη Δήμου, Λουδοβίκο των Ανωγείων και τους μουσικούς που τον συνέδραμαν, Μανώλη Μπαρδάνη (φυσαρμόνικα) και Αντώνη Μιτακίδη (κιθάρα), Κώστα Μακεδόνα, Μαριώ, Χρήστο Νικολόπουλο, Λάκη Παπαδόπουλο, Ζωή Παπαδοπούλου, Πίτσα Παπαδοπούλου, Θωμά Στεργίου, Μαρία Σουλτάτου, Πασχάλη Τόνιο, Μπάμπη Τσέρτο, Λάκη Χαλκιά καθώς και τον Γιάννη Πλούταρχο για την ευγενική, έκτακτη συμμετοχή του.
5. Τους μουσικούς της ορχήστρας: Παναγιώτη Στεργίου και Δημήτρη Ρέππα (μπουζούκι), Τάσο Καντά (ακορντεόν),Τέλη Καφκά (μπάσο), Παναγιώτη Κοτσιανό (βιολί), Σταύρο Ντούσκα (κιθάρα), Κώστα Περόγλου (τύμπανα), Νίκο Ορφανό (πλήκτρα).
6. Τους συλλόγους: Σύλλογο Ραδιοερασιτεχνών Ελλάδος (Σ.Ρ.Ε.) και το τοπικό γραφείο Κορωπίου, Πανηπειρωτικό Σύλλογο Μεσογείων, Προοδευτικό -Εξωραϊστικό Σύλλογο Αγίας Μαρίνας, Σύλλογο Κρητών Μεσογείων «Ο Ψηλορείτης».
7. Τους εργαζομένους του Δήμου Κρωπίας, του Ν.Π.Δ.Δ Σφηττός και της Κοινωφελούς Επιχείρησης
8. Τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Κορωπίου
9. Το Νοσοκομείο Μediterraneo (Διεύθυνση του Ν/Σ και το πλήρωμα του ασθενοφόρου)
10. Τον Δημήτρη (Τάκη) Λέκκα του Γεωργίου, χορηγό.
11. Την οικογένεια του κ. Αθανασίου Μαρτίνου.
12. Την Ελένη Λαμπαδαρίου, γραμματέα του Συλλόγου «Η Αγία Παρασκευή» Άνω Καρελλά Κρωπίας για την προσφορά της.
13. τον Μάρκο, δημιουργό της αφίσας.
14. την ειδική συνεργάτη του Δήμου Κρωπίας, Ελένη Κωστίδη.
15. την Βαρβάρα Γκιόκα, δημοσιογράφο, υπεύθυνη επικοινωνίας του Ν.Π.Δ.Δ Σφηττός και μέλος του διοικητικού συμβουλίου του.
16. το ειδησεογραφικό portal www.mesogianews.gr και τους δικτυακούς τόπους, www.ogdoo.gr, www.e-orfeas.gr, www.mousikorama.gr, www.musicity.gr για την προβολή της εκδήλωσης.
17. Όλους τους αιρετούς του Δήμου Κρωπίας που βοήθησαν».

Σχόλια